менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Комп'ютер не запуститься

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 січня 2008, 09:38
Нові члени групи

Default Комп'ютер не запуститься

Мій комп'ютер нещодавно пішло не так ... (Я нічого не знаю про комп'ютери і прийшли на цей форум звертаються за допомогою.)

Кілька днів тому, у той час як у мережі, весь комп'ютер заморозили, то миша не буде рухатися і не буде дій ООН заморозити його. Отже, я опинився вимикаючи його на вежу. Коли повернув назад далі, символом Compaq, яка завжди з'являється при включенні підійшов, але потім пішов чорний екран.

Після приблизно 20 хвилин з цього чорного екрана, вікно підійшов, я не пам'ятаю точно, що це було, але це призвело до форматування на комп'ютері.

Переформатування здавалося на роботу, я втратив все, але принаймні вона працює. До вчорашнього дня, коли те ж саме сталося, на цей раз, це призвело до системи відшкодування замість форматування і все було нормально знову.

В третій раз, вона застигла, ми чекали близько години на цьому замороженому екрані, але нічого не сталося, і він був відразу ж вимкнути знову.

Повертаючи його на сьогодні знову нічого, крім повідомлення "DISK BOOT FAILURE ENTER, системний диск і натисніть клавішу ENTER".

Проблема є, у нас немає цього диска, це був відремонтований комп'ютер і не повернувся ні з чим, тому я поняття не маю, що робити.
Old 29 січня 2008, 10:57
Донор групи

Ваш жорсткий диск внесення будь-яких дивних шумів? натиснувши і т.д.?

Моя система: hAvAAck Build 3

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Материнська плата:
ASUS P5N-E
ОЗУ:
GSKill 4GB DDR2
Графічна карта (и):
EVGA e-Nvidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Оптичний привід (и):
Мертвий
Діло / PSU:
Загальний випадок, Generic PSU
Охолодження:
Zalman 92мм
Мережі / Інтернет:
бортові
Монітор (и):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Операційна система (и):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 30 січня 2008, 11:25
Нові члени групи

Ні, нічого подібного.
Old 30 січня 2008, 11:28
Член групи

Ммм ... Ви перевірили всі кабелі жорсткої? Чи, може бути, там може бути прошивка з корупцією на диску .. Що робити дискових це таке?
Old 1 лютого 2008, 07:50
Нові члени групи

Це може бути ваш процесор, який кинув, але єдиний спосіб дізнатися це взяти його і спробувати його на іншому комп'ютері, і подивитися, якщо відбувається те ж саме. Якщо ні, то це більш ніж ймовірно, щось інше.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.