Мій комп'ютер нещодавно пішло не так ... (Я нічого не знаю про комп'ютери і прийшли на цей форум звертаються за допомогою.)
Кілька днів тому, у той час як у мережі, весь комп'ютер заморозили, то миша не буде рухатися і не буде дій ООН заморозити його. Отже, я опинився вимикаючи його на вежу. Коли повернув назад далі, символом Compaq, яка завжди з'являється при включенні підійшов, але потім пішов чорний екран.
Після приблизно 20 хвилин з цього чорного екрана, вікно підійшов, я не пам'ятаю точно, що це було, але це призвело до форматування на комп'ютері.
Переформатування здавалося на роботу, я втратив все, але принаймні вона працює. До вчорашнього дня, коли те ж саме сталося, на цей раз, це призвело до системи відшкодування замість форматування і все було нормально знову.
В третій раз, вона застигла, ми чекали близько години на цьому замороженому екрані, але нічого не сталося, і він був відразу ж вимкнути знову.
Повертаючи його на сьогодні знову нічого, крім повідомлення "DISK BOOT FAILURE ENTER, системний диск і натисніть клавішу ENTER".
Проблема є, у нас немає цього диска, це був відремонтований комп'ютер і не повернувся ні з чим, тому я поняття не маю, що робити.