![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета, Im обмисля получавам Mac но Не знам кой трябва да получи Просто искам да играя си с него да се учат и т.н. и т.н. и Ive винаги wanetd една Mac |
|
| |||
| |||
| Като, че това е форум главно около компютъра ви, ще получи предубедени мнение. Аз не съм добър с MAC's, но може да има някой тук, които могат да помогнат beable |
|
| |||
| |||
| Да, но да бъдем честни с компютър (personnal компютър) е компютър, който може да бъде или Windows / Mac или Линукс базирани amchine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хиляди долара само за да играя наоколо с ОС не е голям като инвестиции за мен.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Е, новата линия от iMacs са изложени сега, така че трябва да бъде в състояние да взема един стар края на първа линия за около £ 600.
| |||
| |||
| Какво искаш да използвате вашия компютър за? Какво се надявам да се измъкна от Mac, че не можете да получите от (много по-евтино) Windows базирани компютри. |
|
| |||
| |||
| не на всички прозорци на пътя, Мака са твърде много пари за somthing, че не е толкова добра като Windows компютър |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Той наистина не помагат на оригинални плакати, а Мака може да бъде по-добре за определени задачи. Да не говорим за сигурност ползи.
|
| |||
| |||
| Ако искате да играете около ID отидете с m15x alienware лаптоп, дълбоко дълбоко deeeeeeep джобове изисква все пак. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хм ... ми cuzing знае почти всичко за Мак. те не е лошо, но от гледна точка Gamer, PC е начинът, по който да вървим. От гледна точка на студентите колаж, Mac може да бъде само това, което ви трябва. От гледна точка на човек, който винаги е привичен един (Разбирам цялата душа) и наистина не става дума за необходимостта или подобен на него, просто винаги искаше едно, казвам го. Аз трябваше тона пъти така. Както винаги съм искала Lotus Esprit, въпреки че тя няма да бъде това, което имам нужда (неговата наистина страхотен спортен автомобил, че средният човек може да получи). затова казвам го. но може би ценови диапазон ще бъде един добър старт.