![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, im zvažují získání Mac, ale i dont vědět, který z nich by si i já chci hrát asi s ní naučit atd. atd. a IVE vždy wanetd macintoshí |
|
| |||
| |||
| Je, že toto je fórum především o počítače dostanete neobjektivní názor. Nejsem dobrý s MAC, ale tam může být někdo, na tu, která může pomoci beable |
|
| |||
| |||
| jo, ale to bylo spravedlivé PC (osobní počítač), je počítač, který může být buď Windows / Mac nebo Linux založené amchine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tisíce dolarů jen hrát asi s OS nezdá jako velké investice, aby se mi to.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, novou řadu iMacs jsou venku, takže by měli být schopni zvednout starý konec řádku jedna za asi 600 liber.
| |||
| |||
| Co používáte na vašem počítači? Co jste doufal, že se dostanu ven z Mac, které nelze získat z (mnohem levnější) Windows PC. |
|
| |||
| |||
| žádná okna celou cestu, Macy je příliš mnoho peněz za somthing to není tak dobré, jako počítače |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Neznamená to však opravdu pomoci původní plakát a Macích může být lepší pro určité úkoly. Nemluvě o zabezpečení.
|
| |||
| |||
| Pokud chcete hrát kolem id jít s m15x alienware laptop, hluboké hluboké deeeeeeep kapes požadované ačkoli. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm ... můj cuzing ví téměř vše o mobilních klimatizačních systémů. které není špatné, ale z pohledu hráče, PC je na cestu. Z hlediska Collage student, MAC může být jen to, co potřebujete. Od osoby, která má vždy zvyklý jeden (i pochopení celé heartedly) a jeho opravdu nejde o nutnost, nebo jako je to, prostě vždycky chtěl jedno, říkám jdi do toho. Mám spoustu krát líbí. jak jsem vždycky chtěl Lotus Esprit, i když by to nemělo být to, co potřebuji (jeho opravdu cool sportovního automobilu, že průměrná osoba může získat). tak jsem řekl, jdi do toho. ale možná i cenové rozpětí by byl dobrý začátek.