![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, im εξετάζει αν έχετε ένα Mac, αλλά i dont ξέρει ποιο θα ήθελα να λάβετε Θέλω απλώς να παίζουν περίπου με αυτό για να μάθουν και IVE κτλ κτλ πάντα wanetd ένα mac |
|
| |||
| |||
| Που είναι ότι αυτό είναι ένα φόρουμ κυρίως του υπολογιστή θα πάρετε μια προκατειλημμένη γνώμη. Δεν είμαι καλή με την MAC, αλλά μπορεί να υπάρχει κάποιος εδώ που μπορεί να βοηθήσει beable |
|
| |||
| |||
| Ναι, αλλά για να είμαστε δίκαιοι ένα PC (προσωπικό υπολογιστή) είναι ένας υπολογιστής που μπορεί να είναι είτε Windows / Mac ή Linux που βασίζονται amchine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χιλιάδες δολάρια μόνο και μόνο για να παίζουν με ένα λειτουργικό σύστημα δεν φαίνεται σαν μια μεγάλη επένδυση για μένα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν, η νέα γραμμή του iMacs είναι τώρα έτσι θα πρέπει να μπορείτε να παραλάβετε ένα παλιό τέλος της γραμμής για μία περίπου £ 600.
| |||
| |||
| Τι γνώμη έχετε για τη χρήση του υπολογιστή σας; Τι ελπίζει να βγει από το Mac σας ότι δεν μπορείτε να πάρετε από ένα (πολύ φθηνότερα) παράθυρα που βασίζονται υπολογιστή. |
|
| |||
| |||
| δεν τον τρόπο όλα τα παράθυρα, MAC, είναι πάρα πολλά χρήματα για somthing ότι δεν είναι τόσο καλή ως παράθυρα υπολογιστή |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Δεν πραγματικά να βοηθήσει την αρχική αφίσα, και Mac μπορεί να είναι καλύτερη για ορισμένα καθήκοντα. Για να μην αναφέρουμε τις παροχές.
|
| |||
| |||
| Αν θέλετε να παίξετε γύρω id πάμε με m15x alienware laptop, βαθιά βαθιά deeeeeeep τσέπες και αν απαιτείται. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χμμ ... cuzing μου ξέρει σχεδόν τα πάντα για τα MAC. που δεν είναι κακή, αλλά από μια σκοπιά gamer, το PC είναι ο τρόπος για να προχωρήσουμε. Από ένα κολάζ φοιτητής σκοπιά, θα μπορούσε να είναι το MAC μόνο ό, τι χρειάζεστε. Από ένα πρόσωπο το οποίο έχει πάντα συνηθισμένος ένα (i κατανοήσουν ολόκληρο καρδία) και τα πραγματικά δεν σχετικά με την ανάγκη ή σαν του, πάντα ήθελε μόνο ένα, λέω πάει για αυτό. Είχα τόνους φορές έτσι. i όπως πάντα ήθελαν μια Lotus Esprit, παρόλο που δεν θα είναι αυτό που χρειάζομαι (το ένα πραγματικά δροσερό αθλητισμού αυτοκίνητο που ο μέσος άνθρωπος μπορεί να λάβει). έτσι λέω πάμε για αυτό. αλλά ίσως και ένα εύρος τιμών θα ήταν μια καλή αρχή.