![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi momački,
IM obzirom uzimajući Mac ali ja dont znati koje bih trebao dobiti samo želim da igraju s njim o kako bi naučili itd itd i Ive wanetd uvijek jedan mac |
|
|
|||
|
|||
|
Budući da je ovo forum o PC uglavnom ćete dobiti pristranog mišljenje.
Nisam dobar sa MAC-a, ali postoji svibanj se da je netko ovdje na svibanj beable pomoći |
|
|
|||
|
|||
|
Da, ali da budu fer PC (računalo personnal) je računalo koje može biti ili Windows / Mac ili Linux temeljen amchine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tisuće dolara samo za igranje okolo sa OS ne čini kao velika investicija za mene.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pa, nova linija iMacs su sada tako da bi trebali biti u stanju podići stari kraj linije jednu za oko 600 £.
|
|||
|
|||
|
Što da li vi koristite na svom računalu? Koje su vam u nadi da biste dobili vanjska strana od Mac da ne možete dobiti od (mnogo jeftinije) Windows temeljen računalo.
|
|
|
|||
|
|||
|
bez prozora sve na putu, Macove se previše novaca za somthing da nije tako dobra kao Windows računala
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
To ne stvarno pomoći originalni plakat, a Macove može biti bolje za određene zadatke. Da ne spominjem osiguranja.
|
|
|||
|
|||
|
Ako želite igrati oko id idi s m15x alienware laptop, dubokih džepova deeeeeeep duboku required ipak.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hmm ... moj cuzing zna gotovo sve o Macove. da nije loš, ali sa stanovišta Gamer, PC je put to ići. Od kolaž student stanovissta MAC mogao biti upravo ono što trebate. Od osobe koja je uvijek uobičajen jedan (ja razumijem cijeli heartedly) i zaista ne radi o potrebi ili kao što je to, uvijek želio samo jedno, kažem idi za to. sam imao tona puta tako. kao što sam uvijek želio Lotus Esprit, iako to ne bi bilo ono što mi treba (njegov zaista super sportski automobil da je prosječna osoba može doći). pa kažem idi za to. ali možda će biti raspon cijena dobar početak.
|