![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi guys, im szerzés figyelembe Mac, de én dont tud melyik i kellene Én csak szeretnék játszani vele kb tanulni, stb, stb, és ive mindig wanetd Mac |
|
| |||
| |||
| Lévén, hogy ez a fórum elsősorban számítógép lesz kap egy elfogult véleményt. Én nem vagyok jó a Mac, de előfordulhat, hogy valaki itt is segíteni beable |
|
| |||
| |||
| Igen, de a szép PC (Személyzeti számítógép) a számítógépen is lehet Windows / Mac vagy Linux alapú amchine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Több ezer dollár csak a játék körül egy OS nem látszik, mint egy nagy beruházás nekem.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, az új vonal iMacs már most így kell tenni, hogy vegye fel a régi vonal végén egy körülbelül 600 £.
| |||
| |||
| Mire használja a számítógépet? Mi vagy te abban a reményben, hogy szálljon ki a Mac hogy nem tud kijutni a (sokkal olcsóbb) Windows-alapú PC. |
|
| |||
| |||
| nem Windows minden módon MACs túl sok pénzt somthing ez nem olyan jó, mint a Windows a számítógép |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ez nem igazán segít az eredeti plakát, és Macs jobban bizonyos feladatokat. Nem is beszélve a biztonsági előnyöket.
|
| |||
| |||
| Ha játszani szeretne körüli id menni egy m15x alienware laptop, mély mély zsebek deeeeeeep szükség van. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm ... én cuzing tudja szinte mindent MACs. ezek nem rossz, de a játékos szempontból számítógép a megfelelő módszer. A Főiskola hallgatói szempontból MAC lehet, amire szüksége van. Egy személy, aki mindig is szokott egy (megértem teljes szívemből) és tényleg nem a szükségességét, illetve azt szeretné, csak mindig is akartam egyet, azt mondom el neki. Én már tonna szer ilyesmi. Én mindig is akartam, mint a Lotus Esprit, még akkor is, ha nem lenne, amire szükségem van (az egy igazán cool sport autóval, hogy egy átlagos személy kaphat.) Szóval mondom el neki. de talán egy Árfekvés lenne egy jó kezdet.