![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, IM שוקל מקבל dont מאק אבל אני יודע איזה מהם אני אמור לקבל, אני רק רוצה להשתעשע עם זה כדי ללמוד וכו 'וכו' ו ive תמיד wanetd של Mac |
|
| |||
| |||
| להיות שזה פורום בעיקר בנושא של המחשב תוכלו לקבל חוות דעת משוחד. אני לא טוב עם של MAC, אבל ייתכן כי מישהו כאן עשוי לעזור beable |
|
| |||
| |||
| כן, אבל כדי להיות הוגנים מחשב (personnal מחשב) הוא מחשב שיכולות להיות של Windows / Mac או Linux מבוסס amchine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אלפי דולרים, רק כדי לשחק מסביב עם מערכת הפעלה לא נראה כמו השקעה מצוינת לי.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, את הקו החדש של iMacs נמצא מחוץ אז עכשיו אתה אמור להיות מסוגל להרים ישן סוף שורה אחת בערך 600 £.
| |||
| |||
| מה אתה משתמש במחשב שלך? מה אתה מקווה לצאת של מאק, כי אתה לא יכול לצאת א '(הרבה יותר זול) מחשב מבוסס Windows. |
|
| |||
| |||
| אין כל דרך החלונות, macs הם יותר מדי כסף עבור somthing כי הוא לא טוב כמו מחשב עם מערכת הפעלה Windows |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
זה לא ממש עזרה המקורית פוסטר, ו Macs יכול להיות טוב יותר עבור משימות מסוימות. לא להזכיר את יתרונות אבטחה.
|
| |||
| |||
| אם אתה רוצה לשחק בסביבות מזהה ללכת עם m15x alienware הנייד, עמוק עמוק לכיסים deeeeeeep נדרש אליה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הממ ... cuzing שלי יודע כמעט הכול על MACs. הם לא רעים, אבל מנקודת מבט gamer, המחשב הוא כל הכבוד. מאת קולאז בחינה סטודנט, Mac עלולה להיות בדיוק מה שאתה צריך. מאת אדם שיש לו תמיד רגיל אחד (אני מבין כל heartedly) ואת באמת לא על הצורך או כמו של זה, פשוט תמיד רציתי אחד, אני אומר לך על זה. יש לי טונות של פעמים ככה. כמו שאני תמיד רצה Lotus Esprit, למרות שזה לא יהיה מה שאני צריך (שלו ממש מגניב מכונית ספורט, כי אדם ממוצע יכול להשיג). לכן אני אומר לך על זה. אבל אולי מחיר בדולרים יהיה התחלה טובה.