![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, im svarsto vis Mac, bet i dont know kurį iš jų turėčiau gauti i just wanna play apie su juo susipažinti ir tt ir tt ir IVE visada wanetd Mac |
|
| |||
| |||
| Yra ta, kad tai yra forumas daugiausia apie PC gausite šališka nuomonę. Aš nesu gera su MAC, tačiau gali būti kas nors čia gali beable padėti |
|
| |||
| |||
| Taip, bet būtų teisinga PC (personnal kompiuteriu) yra kompiuteris, kuris gali būti tiek Windows / Mac or Linux based amchine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tūkstančius dolerių tiesiog pažaisti su OS neatrodo kaip puiki investicija į mane.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, naujoji linija iMacs yra atlikti dabar, kad turėtumėte sugebėti pasiimti seną eilutės pabaigos vienas apie 600 £.
| |||
| |||
| Ką jūs naudojate kompiuterį? Ką jūs tikiuosi gauti iš Mac, kad jūs negalite išeiti iš (daug pigiau) Windows-kompiuterį. |
|
| |||
| |||
| ne visi langai būdu, kad Mac yra per daug pinigų Kai kas tai ne taip gerai, kaip Windows kompiuteryje |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Tai tikrai ne padeda originalas plakatas ir Mac gali būti geriau už tam tikras užduotis. Jau nekalbant apie draudimo išmokas.
|
| |||
| |||
| Jei norite pažaisti ID eiti su m15x Alienware nešiojamas, deep deep deeeeeeep kišenės reikalingas nors. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm ... mano cuzing žino beveik viską apie MOK. jie nėra blogai, bet nuo Gamer požiūriu kompiuteriui yra kelias. Nuo Koliažas studentų požiūriu, Mac gali būti būtent tai, ko jums reikia. Iš asmens, kuris visada buvo vienas įprastinis (aš suprantu visa širdimi) ir jos tikrai ne apie tai reikia arba panašūs į jį, tiesiog visada norėjau vieno, sakau go for it. turėjau tonų kartų like that. Kaip aš visada norėjau Lotus Esprit, net jei jis nebūtų ko man reikia (savo really cool Sportas automobilį, kad vidutinis asmuo gali gauti). taip sakau go for it. bet gal kainų intervalas būtų gera pradžia.