![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys, im apsver iegūt Mac bet i dont zināt, kur man vajadzētu saņemt es tikai gribu spēlēt par ar to, lai uzzinātu, etc etc un IVE vienmēr wanetd mac |
|
| |||
| |||
| Ir tas, ka šis ir forums galvenokārt par PC tu saņemsi objektīvs viedoklis. Es neesmu labs ar MAC's, bet var būt kāds šeit, kas var beable palīdzēt |
|
| |||
| |||
| yeah, bet tā būtu godīga pc (personnal computer) ir dators, kas var būt vai nu windows / mac vai linux balstās amchine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tūkstošiem dolāru tikai spēlēt aptuveni ar OS nešķiet, piemēram, liels ieguldījumu man.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, jaunu līniju iMacs vairs netiek tik jūs varat uzņemt veco beigām vienas līnijas apmēram £ 600.
| |||
| |||
| Ko jūs izmantojat savu datoru? Ko jūs cer saņemt no Mac, ka jūs nevarat saņemt no (daudz lētāk) Windows datoru. |
|
| |||
| |||
| nebūs logu visu ceļu, MAC ir pārāk daudz naudas somthing, ka nav tik laba kā Windows datoru |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Tas nav īsti palīdzēt sākotnējā plakātu, un Mac var būt labāks par konkrētiem uzdevumiem. Nemaz nerunājot nodrošinājuma pabalstiem.
|
| |||
| |||
| Ja jūs vēlaties spēlēt aptuveni id iet ar m15x Alienware klēpjdators, dziļi dziļi deeeeeeep kabatas nepieciešams though. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm ... mana cuzing zina gandrīz visu par MAC. tie nav slikti, bet no spēlētāju viedokļa, PC ir ceļš. No Collage studentu viedokļa, MAC, varētu būt tieši tas, kas jums nepieciešams. No personas, kas vienmēr ir parasts viena (es saprotu, pilnībā heartedly) un tā tiešām nav par vajadzību vai tamlīdzīgi, tikai vienmēr gribēja vienu, es saku iet par to. man bija t reižu tāpat. piemēram, es vienmēr gribēja Lotus Esprit, pat ja tā nebūtu, kas man vajadzīgs (tās tiešām foršs sporta auto, kas vidusmēra cilvēks varētu nokļūt). tāpēc es saku iet par to. bet varbūt cenu diapazons varētu būt labs sākums.