![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Rozważając im zdobycie Mac, ale i dont know których jedna i powinno się Chcę grać o niej, aby dowiedzieć się itd. i ive zawsze wanetd Mac |
|
| |||
| |||
| Jako że jest to forum głównie o PC otrzymasz stronniczych opinii. Nie jestem dobra z MAC, ale nie może być ktoś tutaj beable, które mogą pomóc |
|
| |||
| |||
| Tak, ale być sprawiedliwe komputera (komputer osobisty) jest komputerem, który może być albo Windows / Mac lub Linux oparte amchine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tysiące dolarów tylko się bawić z OS nie wydaje się jak świetną inwestycję do mnie.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż, nowa linia iMacs są teraz, więc powinieneś być w stanie odebrać starą końca linii jeden za około £ 600.
| |||
| |||
| Czego używać na komputerze? Co ty chcąc wydostać się z komputera Mac, który nie może wydostać się z (o wiele tańsze) w systemie Windows PC. |
|
| |||
| |||
| nie wszystkie okna sposób macs jest zbyt dużo pieniędzy na somthing, że nie jest tak dobra jak komputer z systemem Windows |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Nie naprawdę pomóc oryginalnego plakatu i Mac może być lepiej dla niektórych zadań. Nie wspominając o zabezpieczenie świadczeń.
|
| |||
| |||
| Jeśli chcesz się bawić id przejść z Alienware m15x laptop, deep deep deeeeeeep kieszenie choć wymagane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm ... moje cuzing wie prawie wszystko o MACs. że nie jest źle, ale z punktu widzenia gracza, PC jest do zrobienia. Z punktu widzenia studenta Collage, MAC może być tylko to, czego potrzebujesz. Od osoby, która zawsze zwykły jeden (rozumiem całego serca) i naprawdę nie chodzi o jego potrzeby lub podobnego do niego, zawsze chciał tylko jednego, mówię do niego przejść. miałem mnóstwo razy tak. I jak zawsze chcieli Lotus Esprit, chociaż nie byłoby to, co muszę (jej naprawdę cool sportu samochodowego, że średnia może uzyskać osoba). tak mówię Go for it. ale być może cenowym byłby dobry początek.