![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti, im în vedere obţinerea unei Mac, dar i dont know care o ca ar trebui sa vreau doar pentru a juca în legătură cu aceasta, pentru a afla etc etc şi ive wanetd întotdeauna un Mac |
|
| |||
| |||
| Fiind faptul că acesta este un forum in principal despre PC-ul lui veţi obţine o influenţată de aviz. Nu sunt bune cu MAC, dar poate exista cineva pe aici care ar putea beable pentru a ajuta la |
|
| |||
| |||
| Da, dar pentru a fi corect un PC (computer personale) este un calculator care poate fi fie un Windows / Mac sau Linux bazat amchine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mii de dolari doar pentru a juca în jur cu un sistem de operare nu pare ca o mare investiţie pentru mine.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine, noua linie de iMacs sunt acum aşa că ar trebui să aibă posibilitatea de a ridica un vechi scop de o linie de aproximativ £ 600.
| |||
| |||
| Ce vrei să utilizaţi computerul pentru? Ce ai în speranţa de a ieşi din Mac că nu se poate ieşi dintr-o (mult mai ieftin) Windows bazate pe PC-ul. |
|
| |||
| |||
| Nu toate ferestrele Apropo, MACs sunt prea mulţi bani pentru somthing că nu este la fel de bine ca un calculator Windows |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Ea nu ajuta cu adevarat original poster, MACs şi pot fi mai bine pentru anumite sarcini. Să nu mai vorbim de beneficii de securitate.
|
| |||
| |||
| Dacă doriţi să ne jucăm id merge cu un m15x alienware laptop, adânc adânc deeeeeeep buzunare necesar totusi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm ... mi cuzing stie aproape totul despre MACs. ei nu este rău, dar de la un punct de gamer, PC este modul în care să merg. De la un colaj de student punct de vedere, MAC ar putea fi doar de ce ai nevoie. De la o persoană care are întotdeauna un obişnuit (i înţeleagă întreg griji) si sa-adevăr, nu cu privire la necesitatea sau place de ea, doar dorit mereu o, am zis du-te pentru el. Am avut de tone de ori de genul asta. ca mi-am dorit un Lotus Esprit, chiar dacă nu ar fi ceea ce am nevoie (sa o maşină sport foarte misto ca media persoană poate ajunge). asa ca am zis du-te pentru el. dar poate o gamă de preţ ar fi un bun început.