![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, im zvažujú získanie Mac, ale i dont vedieť, ktorý z nich by si aj ja chcem hrať asi s ňou naučiť atď atď a IVE vždy wanetd macintosh |
|
| |||
| |||
| Je, že toto je fórum predovšetkým o počítače dostanete neobjektivní názor. Nejsem dobrý s MAC, ale tam môže byť niekto, na tú, ktorá môže pomôcť beable |
|
| |||
| |||
| jo, ale to bolo spravodlivé PC (osobný počítač), je počítač, ktorý môže byť buď Windows / Mac alebo Linux založené amchine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tisíce dolárov len hrať asi s OS nezdá ako veľké investície, aby sa mi to.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, novú sériu iMacs sú vonku, takže by mali byť schopní zdvihnúť starý koniec riadku jedna za asi 600 libier.
| |||
| |||
| Čo používate na vašom počítači? Čo ste dúfal, že sa dostanem von z Mac, ktoré nemožno získať z (oveľa lacnejšie) Windows PC. |
|
| |||
| |||
| žiadna okná celú cestu, Macy je príliš veľa peňazí za somthing to nie je tak dobré, ako počítače |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Neznamená to však naozaj pomôcť pôvodnej plagát a Macích môže byť lepšie pre určité úlohy. Nehovoriac o zabezpečení.
|
| |||
| |||
| Ak chcete hrať okolo id ísť s m15x Alienware laptop, hlboké hlboké deeeeeeep kapes požadované hoci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm ... môj cuzing vie takmer všetko o mobilných klimatizačných systémov. ktoré nie je zlé, ale z pohľadu hráčov, PC je na cestu. Z hľadiska Collage študent, MAC môže byť len to, čo potrebujete. Od osoby, ktorá má vždy zvyknutý jeden (i pochopenie celej heartedly) a jeho naozaj nejde o nutnosť, alebo ako je to, prostě vždycky chcel jedno, říkám choď do toho. Mám veľa krát páči. jak jsem vždycky chtěl Lotus Esprit, aj keď by to nemalo byť to, čo potrebujem (jeho naozaj cool športového automobilu, že priemerná osoba môže získať). tak som povedal, choď do toho. ale možno aj cenové rozpätie by bol dobrý začiatok.