![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, ИМ обзиром узимајући Мац али ја донт знати које бих требао добити само желим да играју са њим о како би научили итд итд и Иве уанетд увек један мац |
|
| |||
| |||
| Будући да је ово форум о ПЦ углавном ћете добити пристраног мишљење. Нисам добар са МАЦ-а, али постоји мај се да је неко овде на мај беабле помоћи |
|
| |||
| |||
| Да, али да буду фер ПЦ (рачунар персоннал) је рачунар које може бити или Уиндоус / Мац или Линукс базиран амцхине |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хиљаде долара само за играње около са ОС не чини као велика инвестиција за мене.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па, нова линија иМацс су сада тако да би требали бити у стању подићи стари крај линије једну за око 600 £.
| |||
| |||
| Шта да ли ви користите на свом рачунару? Које су вам у нади да бисте добили ван од Мац да не можете добити од (много јефтиније) Уиндоус базиран рачунар. |
|
| |||
| |||
| без прозора све на путу, Мацове се превише новаца за сомтхинг да није тако добра као Уиндоус рачунара |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
То не стварно помоћи оригинални плакат, а Мацове може бити боље за одређене задатке. Да не спомињем осигурања.
|
| |||
| |||
| Ако желите да се играте ИД ићи са Алиенуаре м15кс лаптоп рачунара, дубоко дубоко деееееееп џепове потребно ипак. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хмм ... мој цузинг зна готово све о Мацове. да није лош, али са становишта Гамер, ПЦ је пут за ићи. Од колаж студент становисста МАЦ могао бити управо оно што треба. Од особе која је увек уобичајен један (ја разумем цео хеартедлы) и заиста не ради о потреби или као што је то, увек желео само једно, кажем иди за то. сам имао тона пута тако. као што сам увек желео Лотус Есприт, иако то не би било оно што ми треба (његов заиста супер спортски аутомобил да је просечна особа може доћи). па кажем иди за то. али можда ће бити распон цена добар почетак.