![]() |
|
| |||
| |||
| selam çocuklar, Sohbet elde düşünüyor Mac, but i dont bir i bu etc ve öğrenmek için ive daima bir yağmurluk wanetd Ben sadece oynamak istediğiniz almak gerektiğini biliyorum |
|
| |||
| |||
| Bu bir Forumu esas hakkında bilgisayar bir taraflı görüş alacak's olmak. Ben MAC, ama orada burada yardım için beable Mayıs biri olabilir iyi değilim |
|
| |||
| |||
| evet ama bir PC (Personel bilgisayar) adil olmak için ya bir Windows / Mac veya Linux tabanlı amchine edilebilir bir bilgisayardır |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Binlerce dolar sadece OS ile birlikte büyük bir yatırım gibi benim için değil oynamak için.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Peki bu nedenle hakkında 600 £ için hatta eski bir bitiş almak gerekmektedir, iMacs, yeni çizgi şimdi dışında.
| |||
| |||
| Ne bilgisayarınızı kullanırım? Ne Mac ve bir (çok ucuza çıkmak değil çıkmak) Windows tabanlı PC umuyor. |
|
| |||
| |||
| olarak bir pencere bilgisayar olarak iyi değil somthing için pencereler bütün bu arada, Macs çok fazla olan para |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Gerçekten gönderen yardım etmez ve Mac belirli görevler için daha iyi olabilir. Bu güvenlik avantajları söylememe gerek yok.
|
| |||
| |||
| Eğer kimliği bir m15x alienware dizüstü birlikte oynamak istiyorsanız, derin derin deeeeeeep cepler olsa gerek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm ... benim cuzing Macs ilgili hemen hemen herşeyi biliyor. Onlar, kötü değil ama oyun açısından kimden PC gitmek için bir yoldur. Kolajını öğrenci açısından Gönderen, MAC duyduklarınızı olabilir. Bunu her zaman alışılmış bir kişi Gönderen (i heartedly) ve bütün anlamak gerek onun gerçekten ilgili veya onun gibi, sadece her zaman istedim, söylemek için gidin. Ben böyle defalarca oldu. I like her zaman olmasına rağmen, i (ve çok güzel bir spor araba ihtiyacınız olmaz Lotus Esprit istedim alabilirsiniz ortalama kişi). Ben de gitmek söylüyorlar. ama belki bir fiyat aralığı iyi bir başlangıç olacaktır.