![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, І. М., розглядаючи можливість Mac, але я не знаю якого я повинен отримати Я просто хочу грати приблизно з нею вчитися і т.д. і т.д. Мені завжди wanetd Mac |
|
| |||
| |||
| Того, що це таке форум в основному про ПК ви отримаєте упередженим думкою. Я не добре з MAC, але там може бути хтось тут, які можуть допомогти beable |
|
| |||
| |||
| Так, але бути справедливим PC (особисті комп'ютера) це комп'ютер, який може бути або Windows / Mac або Linux заснована amchine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тисячі доларів просто пограти з ОС не здається великим інвестицій зі мною.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, нова лінія Маки зараз знаходяться поза тому ви зможете підібрати старі кінці рядка одного приблизно за £ 600.
| |||
| |||
| Що ви використовуєте ваш комп'ютер? Що ви сподіваєтеся отримати з Mac, що ви не можете вийти з (набагато дешевше), ПК на базі Windows. |
|
| |||
| |||
| без вікон і всю дорогу, Mac занадто багато грошей для Somthing, що це не так добре, як комп'ютер Windows |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Це не реально допомогти оригінальний плакат і Маках може бути краще для вирішення певних завдань. Не кажучи вже про безпеку вигоди.
|
| |||
| |||
| Якщо ви хочете пограти ID піти з ноутбуком Alienware m15x, глибокі глибокі кишені deeeeeeep необхідні хоча. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хм ... моя cuzing знає майже все про ГДК. вони не погано, але з точки зору гравця, комп'ютер шлях. З точки зору студента колаж, МАС може бути тільки те, що вам потрібно. Від людини, який завжди звичний один (я розумію усього серця) і його дійсно не про необхідність або, як його, просто завжди хотів одне, я кажу зробіть це. Я мав тонни раз такий. Як я завжди хотів Lotus Esprit, навіть якщо воно не буде, що мені потрібно (його дійсно цікавий спортивний автомобіль, що в середньому людина може отримати). А я кажу: зробіть це. Але, можливо, діапазон цін буде гарним початком.