![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Например: Има само около 4 вируси за тях
|
| |||
| |||
| Цитат:
И двете са има възходи и падения, но в крайна сметка си какво потребителят предпочита, никога не съм имал проблеми с вируси, при използване на Windows, разбира се Ive е моя дял вируси, но нищо, което не можех да се справим. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А Мак е стандарт, C2D система с пакет от програми и някои собственост памет. Това е всичко, тя никога не е бил, тъй като Apple премине на чипове Intel и каза че е "по-добро за някои задачи" е подвеждаща. Ако ви харесва прекарване на една нечестивите сума пари, за да получите някакъв софтуер, купи Мак. Но вие не получавате нищо особено.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| и двете ОС имат техните възходи и падения. един Mac главата е, че на празен ход, че компютърът е performin много по-малко задачи фон, а прозорците с главата е, че много повече компании правят програми за прозорци, които ще трябва да преминете през Boot Camp на Mac. Друг важен момент е, че Мак е наистина arn't, че скъпи. те започват от $ 850 в Австралия. основен IMAC е $ 1599, този 2.4GHz C2D, 1GB RAM, 250GB HDD. Compaq Presario на една и съща цена получава 2.1GHz AMD Phenom 8400, 2GB RAM и 320GB HDD. Знам, че цените са безполезни за вас, момчета, но само comparo |
|
| |||
| |||
| Ако сте в научните изчислителни тогава Unix / Linux е единственият начин да отида. Тъй като Мака сега тичам вариант Unix, те са добре, но за много по-малко пари можете да си купите / Build непатентно PC и да се придържат Линукс на него. Възможно е някои програми все още са достъпни само за Мак, но много от програмите са достъпни само за Windoze персонални компютри. А много по-добър вариант би бил да се кампания за малкото останали Мак-само програми, за да се предоставят за компютър и Linux.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IM обмисля получаването на Мак, но аз Не знам кой трябва да съм аз просто искам да играя с него за да научат и т.н. и т.н. и Ive винаги искаше Mac обичате ли да си играе с храната си тогава? ;)
|
| |||
| |||
| Какво? Обади се, че течен тор храна?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |