![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Například: Existuje pouze asi 4 viry pro ně
|
| |||
| |||
| Citace:
Oba mají tam vzestupů a pádů, ale na jeho konci, co uživatel preferuje, nikdy jsem neměl žádné problémy spojené se viry v systému Windows, jistě Ive byl můj podíl virů, ale nic z toho jsem nemohl zabývat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mac je standardní systém s C2D software a některé vlastnické paměti. To je vše, co kdy bylo od Apple přešel na Intel čipy a říká, že je 'lepší pro určité úkoly' je zavádějící. Pokud máte rádi výdaje bezbožný částku peněz, aby si nějaký software, koupit Mac. Ale vy jste nedostaneš nic zvláštního.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| obou os je mají jejich vzestupy a pády. mac Výhodou je, že při nečinnosti počítače performin mnohem méně pozadí úkoly, ale okna Výhodou je, že mnohem více společností, aby programy pro Windows, která by musela proběhnout výcvikovém táboře na mac. Dalším bodem je, že mac je opravdu arn't, že drahá. začnou na $ 850 v Austrálii. základní iMac je $ 1599, to je to, 2.4GHz C2D, 1GB RAM, 250GB HDD. Compaq Presario na stejnou cenu dostane 2.1GHz AMD Phenom 8400, 2GB RAM a 320GB HDD. Vím, že ceny jsou zbytečné, aby lidi, ale jen comparo |
|
| |||
| |||
| Pokud jste na vědecké výpočty pak Unix / Linux je jediný způsob, jak jít. Jak nyní běží Mac varianty Unixu, jsou v pořádku, ale za mnohem méně peněz si můžete koupit / postavit non-proprietární pc a umístit Linux, na něm. Případně některé programy jsou stále k dispozici pouze pro Mac, ale mnohé programy jsou k dispozici pouze pro Windoze počítačů. Mnohem lepší variantou by bylo v kampani za několik zbývajících Mac-pouze programy, které mají být k dispozici pro PC a Linux.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im zvažující Mac, ale já dont vědět, který z nich bych měl dostat já chci hrát asi s ní naučit atd. atd. a ive vždycky chtěl mac se ti líbí hrát s potravinami pak? ;)
|
| |||
| |||
| Co? Říkáte, že hnůj jídlo?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |