![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Pavyzdžiui: Yra tik apie 4 virusus, kad jie
|
| |||
| |||
| Citata:
Tiek jau čia sėkmės ir nesėkmės, tačiau pabaigoje jo kas vartotojas nori, aš niekada neturėjo problemų, susijusių virusų, naudodamiesi "Windows", tikrai SAVAS buvo mano dalis nuo virusų, bet nieko, aš niekaip negalėjau išspręsti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mac yra standartinis C2D sistemos programinės įrangos paketas ir kai kurių patentuotų atminties. Štai ir viskas kada nors anksčiau, nes Apple perėjo prie Intel procesoriai ir sako: tai "geresnis už tam tikras užduotis" yra klaidinantis. Jei norite išlaidų bezbożnych sumą pinigų gauti tam tikrą programinę įrangą, pirkti Mac. Bet jūs negaunate nieko ypatingo.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| abi OS turi savo sėkmės ir nesėkmės. Mac dugnu yra tai, kad prastovos kompiuterio performin daug mažiau foninės užduotys, bet langai aukštyn, kad daug daugiau bendrovių pateikti programas, skirtas Windows, kad reikės važiuoti per Boot Camp ant mac. Kitas klausimas yra tai, kad Mac yra arn't tikrai, kad brangus. jie prasideda nuo Australijos 850 $. pagrindinio iMac yra $ 1599, thats 2.4GHz C2D, 1GB RAM, 250GB HDD. Compaq Presario tą pačią kainą gauna 2.1GHz AMD Phenom 8400, 2GB RAM ir 320GB HDD. Žinau, kainos yra nenaudingas Jums vaikinai, bet jos tiesiog comparo |
|
| |||
| |||
| Jei į Scientific Computing tada Unix / Linux yra vienintelis kelias. Kaip MOK dabar paleisti Unix variantas, jie gerai, bet kur kas mažiau pinigų, galite pirkti / statyti nepatentuotas PC ir klijuoti Linux jį. Galbūt kai kurios programos vis dar yra prieinama tik Mac, bet daugelis programų yra prieinama tik Windoze kompiuterius. Žymiai geresnis variantas būtų, kad kampanija nedaugelio Mac tik programos turi būti prieinami PC ir Linux.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im svarsto vis Mac, bet i dont know kurį iš jų turėčiau gauti i just wanna play apie su juo susipažinti ir tt ir tt ir IVE visada norėjau Mac Ar Jums patinka žaisti su savo maistu tada? ;)
|
| |||
| |||
| Ką? Jūs vadinate, kad srutos maisto?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |