![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Piemēram: ir tikai apmēram 4 vīrusiem, lai tos
|
| |||
| |||
| Quote:
Abas ir tur kāpumus un kritumus, bet beigās tā, ko lietotājs izvēlas, man nekad nav bijušas problēmas, kas vīrusiem, lietojot Windows, protams Ive bija mana daļa no vīrusiem, bet nekas, ka es nevarētu tikt galā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mac ir standarta C2D sistēmu ar programmatūras pakotnes un dažas īpašuma atmiņu. Tas ir viss, kas jebkad ir bijis kopš Apple pārgāja uz Intel mikroshēmas un sakot, ka tās ir "labākas par konkrētiem uzdevumiem" ir maldinošs. Ja vēlaties izdevumu neticīgs naudas summu, lai iegūtu dažas programmatūras, buy Mac. Bet jūs nesaņemat neko īpašu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| abas os's have to kāpumus un kritumus. mac otrādi ir tā, ka brīvgaitas datoru performin daudz mazāk fona uzdevumus, bet logi otrādi ir tā, ka daudz vairāk uzņēmumu veiktu programmas logiem, vajadzēs palaist caur Boot Camp uz Mac. Cits jautājums ir mac's really arn't, ka dārgi. tie sākas Austrālijā 850 $. pamata iMac ir $ 1599, thats 2.4GHz C2D, 1GB RAM, 250GB HDD. compaq PRESARIO no pašu cenu saņem 2.1GHz AMD Phenom 8400, 2gb RAM un 320GB HDD. Es zinu, cenas ir bezjēdzīgi you guys, bet tās tikai comparo |
|
| |||
| |||
| Ja Jums ir zinātniskās skaitļošanas tam Unix / Linux ir vienīgais ceļš. Kā MAC tagad palaist Unix variants, tie ir ok, bet daudz mazāk naudas jūs varat iegādāties / būvēt nepatentētais pc un brauciet ar Linux par to. Iespējams, dažas programmas joprojām ir pieejama tikai Mac, bet daudzas programmas ir pieejami tikai Windoze datoriem. Daudz labāks risinājums būtu kampaņa par dažiem atlikušajiem Mac tikai programmām ir pieejama PC un Linux.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im apsver iegūt Mac bet i dont zināt, kur man vajadzētu saņemt es tikai gribu spēlēt par ar to, lai uzzinātu, etc etc un IVE vienmēr gribēja mac jums patīk spēlēties ar savu pārtiku tad? ;)
|
| |||
| |||
| Kas? Jums zvana, ka virca pārtika?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |