![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
De exemplu: Există doar aproximativ 4 viruşi pentru ei
|
| |||
| |||
| Citat:
Ambele au existat suişuri şi coborâşuri, dar în cele din urmă sa ceea ce utilizatorul preferă, eu nu am avut nici un virus care implică probleme atunci când se utilizează Windows, vă că Ive a avut partea mea de viruşi dar nimic nu că nu am putut face faţă. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un Mac este un sistem standard de C2D, cu un pachet de programe şi unele de memorie de proprietate. Asta e tot ce a fost vreodată, deoarece Apple a trecut la cipuri Intel şi spunând că este "mai bine pentru anumite sarcini" este înşelătoare. Dacă vă place de cheltuieli o sumă de bani rai pentru a obţine unele software-ul, cumpara un Mac. Dar tu nu esti achiziþie nimic special.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ambele os au up lor şi coborâşuri. o cu capul în MAC este că, la ralanti în care computerul este performin sarcini mult mai puţin de fundal, dar un ferestre cu susul este că mult mai multe companii a face programe pentru Windows, care ar trebui să circule prin tabără de boot pe un Mac. un alt punct este că într-adevăr a lui Mac arn't că scumpe. acestea încep de la 850 dolari în Australia. un iMac de bază este de $ 1599, thats 2.4GHz C2D, 1GB RAM, 250GB HDD. un Compaq Presario din acelaşi preţ primeste un 2.1GHz AMD Phenom 8400, 2GB RAM si un HDD 320GB. Ştiu că preţurile sunt nefolositoare pentru voi, dar ei doar un comparo |
|
| |||
| |||
| Dacă sunteţi în calcul ştiinţific, apoi Unix / Linux este singura cale de a merge. Aşa cum macs Acum, rulaţi o variantă Unix, ele sunt ok, dar pentru bani mult mai puţin poti cumpara / construi un non-Linux proprietate PC şi lipesc pe ea. Eventual unele programe sunt încă disponibile doar pentru Mac-uri, dar multe programe sunt disponibile doar pentru PC-uri Windoze. O opţiune mult mai bine ar fi să campanie pentru Mac câteva rămase doar programe care urmează să fie puse la dispoziţie pentru PC-ul şi Linux.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IM având în vedere obţinerea unui Mac, dar i dont know care eu ar trebui sa o Vreau doar să joace cu el despre a învăţa etc etc şi ive a dorit dintotdeauna un Mac îţi place să se joace cu alimente dvs. de atunci? ;)
|
| |||
| |||
| Ce? Ai apel că gunoiului de grajd produse alimentare?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |