![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Napríklad: Existuje iba asi 4 vírusy pre ne
|
| |||
| |||
| Citácia:
Obaja majú tam vzostupov a pádov, ale na jeho konci, čo užívateľ preferuje, nikdy som nemal žiadne problémy sa vírusy v systéme Windows, určite Ive bol môj podiel vírusov, ale nič z toho som nemohol zaoberať. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mac je štandardný systém s C2D softvér a niektoré vlastnícke pamäte. To je všetko, čo kedy bolo od Apple prešiel na Intel čipy a hovorí, že je 'lepšie pre určité úlohy' je zavádzajúce. Ak máte radi výdavky bezbožný sumu peňazí, aby si nejaký softvér, kúpiť Mac. Ale vy ste nedostaneš nič zvláštneho.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| oboch os je majú ich vzostupy a pády. mac Výhodou je, že pri nečinnosti počítača performin oveľa menej pozadia úlohy, ale okná Výhodou je, že oveľa viac spoločností, aby programy pre Windows, ktorá by musela prebehnúť výcvikovom tábore na mac. Ďalším bodom je, že mac je naozaj arn't, že drahá. začnú na $ 850 v Austrálii. základné iMac je $ 1599, to je to, 2.4GHz C2D, 1GB RAM, 250GB HDD. Compaq Presario na rovnakú cenu dostane 2.1GHz AMD Phenom 8400, 2GB RAM a 320GB HDD. Viem, že ceny sú zbytočné, aby ľudí, ale len compare |
|
| |||
| |||
| Ak ste na vedecké výpočty potom Unix / Linux je jediný spôsob, ako ísť. Ako teraz beží Mac varianty Unixu, sú v poriadku, ale za oveľa menej peňazí si môžete kúpiť / postaviť non-proprietárne pc a umiestniť Linux, na ňom. Prípadne niektoré programy sú stále k dispozícii len pre Mac, ale mnohé programy sú k dispozícii len pre Windoze počítačov. Oveľa lepšou možnosťou by bolo v kampani za niekoľko zostávajúcich Mac-iba programy, ktoré majú byť k dispozícii pre PC a Linux.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im berúc do úvahy Mac, ale já dont vedieť, ktorý z nich by som mal dostať ja chcem hrať asi s ňou naučiť atď atď a ive vždy chcel mac sa ti páči hrať s potravinami potom? ;)
|
| |||
| |||
| Čo? Vravíte, že hnoj jedlo?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |