![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
На пример: Постоји само око 4 вирусе за њих
|
| |||
| |||
| Куоте:
Обе су се успони и падови, али на крају својих корисника шта преферира, никад нисам имао никаквих проблема који укључују вирусе када користите Уиндоус, сигурни Иве је мој удео од вируса, али да ништа нисам могла бавити. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А Мац је стандардни Ц2Д систем са софтверски пакет и неке власничке меморије. То је све то је икада био од Аппле пребацили на Интел чиповима и рекавши да је 'боље за одређене задатке' је варљив. Волите ли трошење једне безбожних износ новца да би добили неки софтвер, купите Мац. Али ви нисте ништа посебно узимајући.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| оба ос-а имају своје прозоре и падова. један мац наопако је да у стању мировања је рачунар перформин пуно мање позадини задатке, а прозори тумбе је да пуно више предузећа чине програми за прозоре који би требао покренути кроз боот цамп на мац. још једна ствар је да се мац-а заиста арн'т да скупо. су започети у 850 $ у Аустралији. основни имаће је 1599 $, тај 2.4гхз Ц2Д, 1ГБ РАМ меморије, 250ГБ ХДД. једне фирме Цомпак пресарио за исту цену добија 2.1гхз АМД пхеном 8400, 2ГБ РАМ меморије и 320гб ХДД. знам цене су бескорисни за вас момци, али свој праведан цомпаре |
|
| |||
| |||
| Ако сте у научно рачунање онда Уникс / Линукс је једини начин да иде. Као што је сада Мацове покренути Уникс варијанту, они су ок, али за много мање новца можете да купите / изградити не-власничке пц и ставити Линукс на њега. Можда неки програми и даље су доступни само за Мацове, но многи програми су доступни само за Уиндозе рачунара. А много бољи избор би били у кампањи за оно мало преосталих Мац само програме који ће се учинити доступним за ПЦ и Линукс.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ИМ обзиром узимајући Мац али ја донт знати које бих требао добити само желим да играју са њим о како би научили итд итд и Иве увек желео мац Да ли желите играти са својом храном онда? ;)
|
| |||
| |||
| Шта? Вас позива да се гнојница храна?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |