![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Örneğin: Onlar için sadece 4 virüsler vardır
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Hem orada, herhangi bir sorun vardı virüs içeren hiç zaman pencereleri kullanarak inişler ve çıkışlar ama onun son kullanıcının ne tercih sahip, Ive virüslerin payımız vardı ama hiçbir şey benim başa couldn't emin olun. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mac bir yazılım paketi ve bazı özel belleğe sahip bir standart C2D sistemidir. Beri Apple Intel yongaları için açık ve söyleyerek bu daha iyi belli görevleri 'olduğu için yanıltıcı Hepsi bu kadar olmuştur's. Eğer bazı yazılımlar için, paranın dinsiz bir miktar harcama gibi bir Mac satın. Ama özel birşeyler almıyorum konum.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hem os's onların inişleri ve çıkışları vardır. Mac artısı, bir çok daha az arka plan görevleri performin, ancak bilgisayarınız boş bir pencere artısı, daha bir çok şirket, Boot Camp ile Mac üzerinde çalıştırmak gerekir Windows için programlar yapmak olmasıdır. Başka bir nokta, yağmurluk gerçekten pahalı arn't olduğunu. onlar 850 $ Avustralya'da başlar. temel bir iMac 1.599 $, 2.4GHz C2D, 1GB RAM, 250GB HDD thats olduğunu. Aynı fiyata bir Compaq Presario bir 2.1GHz AMD Phenom 8400, 2GB RAM ve 320GB HDD alır. i fiyatları size çocuklar yararsız olduğunu biliyorum, ama onun sadece bir comparo |
|
| |||
| |||
| Eğer bilimsel bilgi işlem içine sonra Unix / Linux gitmek için tek yol vardır. Olarak Mac'ler artık bir Unix türevi çalıştırdığınızda, onlar tamam, ama siz satın alabilirsiniz çok daha az para için olmayan bir pc mülkiyet ve çubuk Linux üzerine inşa. Muhtemelen bazı programlar hala sadece Mac'ler için kullanılabilir, ama birçok program sadece Windoze PC'ler için mevcuttur. Çok daha iyi bir seçenek kampanyanın kalan birkaç Mac için olurdu sadece programları PC ve Linux için yapılması.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im getting dikkate Mac ama i dont bir i ile vs vs ve ive daima bir yağmurluk istediğini öğrenmek için ben hemen oynamak istediğiniz almak gerektiğini bilmek size gıda ile daha sonra oynamak ister mi? ;)
|
| |||
| |||
| Ne? O sulu çimento arama yiyecek?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |