![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Наприклад: Є лише близько 4 Віруси для них
|
| |||
| |||
| Цитата:
Обидва є злети і падіння, але в підсумку, її те, що користувач вважає за краще, я ніколи не мав жодних проблем з участю вірусів при роботі з Windows, звичайно Ive отримав свою частку від вірусів, але нічого такого, що я не міг займатися. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mac є стандартною системою C2D з пакетом програмного забезпечення та деяких власної пам'яті. Це все, що він ніколи не був Оскільки Apple перейшла на чіпи Intel, і кажу це "краще для певних завдань" вводить в оману. Якщо ви любите витрати нечестиві суму грошей, щоб отримати деяке програмне забезпечення, купити Mac. Але ви не отримуєте нічого особливого.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| обох ОС є свої злети і падіння. Mac вгору, що на холостому ходу комп'ютер performin набагато менше фонових завдань, але вікна вгору, що набагато більше компаній роблять програми для Windows, яка повинна відбуватися через Boot Camp на Mac. Інша справа, що Mac дійсно arn't, що дорого. вони починаються з $ 850 в Австралії. Основні IMAC становить $ 1599, Thats 2.4GHz C2D, 1GB RAM, 250GB HDD. Compaq Presario за тією ж ціною, отримує 2.1GHz AMD Phenom 8400, 2GB RAM і 320GB HDD. Я знаю ціну марні для вас, хлопці, але тільки comparo |
|
| |||
| |||
| Якщо ви в наукових обчислень потім Unix / Linux це єдиний шлях. Як Маков Тепер запустіть варіант Unix, вони нормально, але за багато менші гроші можна купити / збудувати немайнового PC і дотримуватися Linux на ньому. Можливо, деякі програми все ще доступні тільки для Mac, але багато програми були доступні тільки для Windoze ПК. Значно кращим варіантом буде вести кампанію за кілька залишилися Mac-тільки програми, які повинні бути представлені для ПК і Linux.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| І. М., розглядаючи можливість Mac, але я не знаю якого я повинен отримати Я просто хочу грати приблизно з нею вчитися і т.д. і т.д. Мені завжди хотілося Mac Вам подобається грати з їжею тоді? ;)
|
| |||
| |||
| Що? Ви називаєте що суспензія їжа?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |