![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Така че сестра ми ми каза днес, че нейният компютър е заразен с мравки. Не, не означава, компютърен вирус, имам предвид действителния живот, дишане мравки са нападнати си компютър и живеят в него. Тя е преместена цялата информация от нея лаптопа към външно устройство. Има ли някакъв начин да се отървете от тези неща? Аз бях чул, че това е било случва напоследък с хората. Те са наречени луд малина мравки или нещо такова. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Недвижими мравки? Живее в лаптопа. Това е нова LOL. Errm ... получи сгъстен въздух линия и я дам добра гася.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз бях чувал за някои видове мравки се привлече неща като някои лепила, вашият мравки може да искате да мешана определяне на някои спойка или нещо луд така.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислех, че е прежда като малини вентилатор на стария град Лондон на първо тогава прочетете това, http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle3941545.ece страшно
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не знам да се смея на това или да го сериозна, sry, ако това е сериозна тема, но аз прав арго картината малко мравките вървят около хранене електрическо оборудване
| |||
| |||
| Цитат:
LOL! |
|
| |||
| |||
| Има ли действително сериозна?! Или просто ни дърпа краката ..? така или иначе! |
|
| |||
| |||
| Не аз съм сериозен. Защо трябва да направя нещо такова ли? |
|
| |||
| |||
| Уверете се, че неговото движение 24-7 и почти прегряване и да ги оставят LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вземете я в PC World .... те ще убие всичко
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нов хардуер - Надграждането като луди | Ozzie82 | Общи Хардуер Чат | 28 | 1-во Jul 2009 06:36 |
| POPUP луд компютър сок | pete21 | Общността Новини & Чат | 7 | 18 Jan 2009 09:08 |
| Забавянето PC & изскачащи прозорци гмуркане господин луд! | слуз | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 26 | 12 Окт 2008 10:47 |
| Да отидем луди хора в търгове? | mcbee | Изключено Тема Дискусия | 4 | 30 август 2007 година 15:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |