![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Takže moje sestra mi řekla, že jí dnes počítač napaden mravenci. No I don't rozumí počítačový virus, myslím skutečné živé, dýchá mravenci mají nakaženého ní počítače a žije v něm. Ona je přesunuto veškeré informace ze svého notebooku na externí disk. Existuje nějaký způsob, jak se zbavit těchto věcí? Slyšel jsem, že toto se děje v poslední době k lidem. They're crazy nazývá malina mravenci nebo něco takového. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Real mravenci? Život v notebooku. To je nový lol. Errm ... dostane stlačený vzduch-line a dát mu dobrý sfouknout.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slyšel jsem o některých druhů mravenců jsou přitahovány k určité věci, jako klihy, vaše tanty chtít čau dolů na některé pájecí blázen nebo něco takového.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel jsem, že to byla nit jako malina ventilátoru starého města Londýn na první a potom si přečtěte tento, http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle3941545.ece strašidelné
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont vědět, jak se smát, nebo se na to brát vážně, sry, pokud se jedná o vážnou výhradou, ale právě i cant obraz trochu tanty pobíhat stravování elektrických zařízení
| |||
| |||
| Citace:
LOL! |
|
| |||
| |||
| Jste skutečně vážně?! Nebo jen roztažením nohou naše ..? v obou směrech! |
|
| |||
| |||
| Ne, já jsem vážně. Proč bych si něco takového děje? |
|
| |||
| |||
| ujistěte se, že jeho chod 24-7 a téměř přehřátí a jejich dovolené lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vezměte ho do PC World .... budou zabíjet cokoli
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nový hardware - Aktualizace Jako Crazy | Ozzie82 | Obecné Hardware Chat | 28 | 1. července 2009 06:36 |
| PopUp šílený počítač šťáva | pete21 | Společenství Novinky a chat | 7 | 18 leden 2009 09:08 |
| PC zpomalení & pop ups potápění mr blázen! | sliz | Virus, spyware a bezpečnost | 26 | 12. října 2008 10:47 |
| Lidé zbláznit v aukcích? | mcbee | Vypnout Téma diskuze | 4 | 30. srpna 2007 15:56 |
| Thread Nástroje | |
| |