![]() |
|
| |||
| |||
| Έτσι, η αδελφή μου μου είπε σήμερα ότι ο υπολογιστής έχει προσβληθεί από τα μυρμήγκια. Δεν δεν εννοώ έναν υπολογιστή του ιού, εννοώ πραγματική ζωή, την αναπνοή μυρμήγκια έχουν μολυσμένο υπολογιστή της και ζουν σε αυτή. Έχει μεταφερθεί το σύνολο των πληροφοριών από τον φορητό υπολογιστή σε έναν εξωτερικό δίσκο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαγούμε από αυτά τα πράγματα; Έχω ακούσει ότι αυτό έχει συμβεί πρόσφατα με τους ανθρώπους. Είναι τρελό ονομάζεται σμέουρων μυρμήγκια ή κάτι παρόμοιο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Real μυρμήγκια; Ζώντας σε ένα φορητό υπολογιστή. Αυτό είναι ένα νέο lol. Errm ... πάρτε μια γραμμή συμπιεσμένου αέρα και να του δώσετε ένα καλό ξεφουσκώνω.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω ακούσει από ορισμένα είδη μυρμηγκιών που έλκονται από ορισμένα πράγματα όπως κόλλες, τα μυρμήγκια σας μπορεί να θέλουν να τουρσιά προβλέπονται για ορισμένες κολλήσεις ή κάτι τρελό έτσι.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νόμιζα ότι ήταν νήματα όπως το σμέουρων ανεμιστήρας της παλιάς πόλης του Λονδίνου κατά την πρώτη τότε διαβάστε αυτό, http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle3941545.ece τρομακτικός
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ι dont ξέρτε είτε να κοροϊδεύουν ή ότι θα λάβει σοβαρά, sry αν είναι ένα σοβαρό θέμα, αλλά μόλις επίκλισης εικόνα λίγο μυρμήγκια γύρω από το φαγητό λειτουργίας ηλεκτρικού εξοπλισμού
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
LOL! |
|
| |||
| |||
| Είσαι πράγματι σοβαρό;;! Ή απλά τραβώντας τα πόδια μας ..; Είτε έτσι είτε αλλιώς! |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σοβαρός. Γιατί να κάνω κάτι τέτοιο συμβαίνει; |
|
| |||
| |||
| να διασφαλίσουμε τη λειτουργία 24-7 και σχεδόν υπερθέρμανσης και να τους αφήσει lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πάρτε το σε PC World .... θα σκοτώσει τίποτα
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| New Hardware - Αναβάθμιση Όπως Crazy | Ozzie82 | Γενική Συζήτηση Hardware | 28 | 1η Ιουλ 2009 06:36 |
| POPUP τρελό υπολογιστή χυμό | pete21 | Κοινότητας Νέα & Chat | 7 | 18 Ιαν 2009 09:08 |
| PC & επιβράδυνση pop ups καταδύσεων κ. τρελό!! | μύξα | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 26 | 12 Οκτ 2008 10:47 |
| Μήπως οι άνθρωποι τρελαίνομαι σε δημοπρασίες; | mcbee | Off Topic Συζήτηση | 4 | 30 Αυγ 2007 15:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |