![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tako je moja sestra mi je rekao je danas da je njezin računalo zaraženo mrava. Ne ne mislim računalni virus, mislim na stvarni život, disanje mravi su joj opustošen računalo i žive u njoj. She's preselio sve informacije od nje prenosivo na vanjski pogon. Ima li bilo koji način da biste dobili osloboditi od ovih stvari? Ja sam čuo da je to u posljednje vrijeme događa s ljudima. Oni zovu ludi mravi malina ili nešto slično. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Real mrava? Živjeti u laptop. To je novi lol. Errm ... dobiti komprimiranog zraka liniji i da joj dobro ispuhati.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam čuo za određene vrste mrava koji privlači određene stvari poput ljepila, vaš mravi svibanj želite čau dolje na neki lem ili nešto slično ludog.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislio sam da je to bila predivo poput malina topioničar stare London grad na prvi onda pročitajte ovaj tekst, http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle3941545.ece strahovit
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja dont znati bilo da se smiju na to ili ga ozbiljno, SRJ ako je ozbiljan predmet ali JA pravedan licemjerje sliku malog mrava trčanje oko prehrane električna oprema
| |||
| |||
| Quote:
Lol! |
|
| |||
| |||
| Jesi li ti zaista ozbiljan?! Ili samo naš vučenje nogu ..? Bilo kako bilo! |
|
| |||
| |||
| Ne da sam ozbiljna. Zašto bih napraviti nesto kao da je gore? |
|
| |||
| |||
| pobrinite se izvodi njegove 24-7 i gotovo pregrijavanja i učiniti ih ostaviti lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uzmite ga u PC World .... Oni će ubiti ništa
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| New Hardware - Nadogradnja Like Crazy | Ozzie82 | General Hardware Chat | 28 | 1. srpnja 2009 06:36 |
| PopUp luda računalo sok | pete21 | Community News & Chat | 7 | 18 siječanj 2009 09:08 |
| PC usporavanje & pop up ronjenje mr luda! | glib | Virus, Spyware i sigurnost | 26 | 12. listopad 2008 10:47 |
| Da li ljudi šiziti na aukcije? | mcbee | Off Topic Discussion | 4 | 30. kolovoz 2007 15:56 |
| Thread Tools | |
| |