![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szóval a húgom mondta nekem ma, hogy a számítógép fertőzött hangyák. Nem én nem értem a számítógépes vírus, mármint a tényleges élet, légzési hangyáknak van vele fertőzött számítógép és élnek benne. Ő költözött valamennyi információt tőle laptop-ra egy külső meghajtó. Van-e bármilyen módon megszabadulni ezek a dolgok? Hallottam, hogy ez történt a közelmúltban az embereket. They're nevezett őrült málna hangyák, vagy valami ilyesmi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Real hangyák? Élet egy laptop. Ez egy új, lol. Errm ... egy sűrített levegő sor, és azt jó kiolvad.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hallottam az egyes hangyák is vonzotta a cucc, mint egyes ragasztók, a hangyák meg akarod Chow le néhány katona, vagy valami hülye ilyesmi.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hittem, a fonal, mint a málna fúvót régi London városa az első, akkor olvassa el ezt, http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle3941545.ece scary
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont know vagy nevetnek, vagy azt, hogy komoly, sry, ha olyan súlyos alá, de én csak vidám kis kép hangyák szaladgált evés elektromos berendezések
| |||
| |||
| Idézet:
LOL! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön valóban komoly??
| |||
| |||
| Nem vagyok komoly. Miért, hogy valami ilyesmi a helyzet? |
|
| |||
| |||
| Győződjön meg róla, hogy a működési és szinte 24-7 túlfűtést, valamint, hogy azok elhagyják lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fogd be a PC World .... ők mindent elpusztít