![]() |
|
| |||
| |||
| אז אחותי סיפרה לי אותה היום כי המחשב נגוע נמלים. לא אני לא מתכוון וירוס מחשב, אני מתכוון בפועל חי, נושם נמלים יש לה לשרוץ המחשב מתגוררים בו. היא עברה את כל המידע על גבי המחשב הנישא שלה בכונן חיצוני. האם יש דרך להיפטר הדברים הללו? אני כבר שמעתי את זה זה היה קורה לאחרונה עם אנשים. הם קראו משוגע פטל נמלים או משהו כזה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נדל נמלים? החיים נייד. זה אחד חדש LOL. Errm ... לקבל אוויר דחוס קו ולתת לה מקום טוב להתפוצץ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני כבר שמעתי על מינים מסוימים של נמלים להיות נמשך עד דברים מסוימים כמו glues, נמלים שלך עשוי לרצות chow למטה בחלק להלחים או משהו מטורף כזה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חשבתי שזה היה אגדה כמו פטל מנפח הישן של העיר לונדון בהתחלה אחר כך לקרוא את זה, http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle3941545.ece מפחיד
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont אני יודע גם לצחוק את זה או לקחת את זה רציני, sry אם זהו נושא רציני אבל אני פשוט צביעות התמונה הקטנה נמלים לרוץ מסביב אוכלים ציוד חשמל
| |||
| |||
| ציטוט:
LOL! |
|
| |||
| |||
| האם אתה באמת רציני??! או פשוט למשוך את הרגליים ..? כך או כך!! |
|
| |||
| |||
| לא, אני רציני. למה אני עושה משהו כמו זה? |
|
| |||
| |||
| הקפד לפעול על 24-7 וכמעט overheating ולהפוך אותם לעזוב LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קח את זה לתוך המחשב העולם .... הם יהרגו כלום
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חומרה חדשה - שדרוג כמו משוגע | Ozzie82 | כללי חומרה צ 'אט | 28 | ב -1 ליולי 2009 06:36 |
| Popup מטורף המחשב מיץ | pete21 | קהילה חדשות וצ 'אטים | 7 | 18 ינואר 2009 09:08 |
| מחשב ההאטה ופופ UPS צלילה מר משוגע! | רפש | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 26 | 12th אוקטובר 2008 10:47 |
| האם אנשים להשתגע ב מכירות פומביות? | mcbee | דיון Off topic | 4 | ה -30 לאוגוסט 2007 15:56 |
| שרשרת כלים | |
| |