![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Taigi, mano sesuo man pasakė, kad šiandien kompiuteris yra užkrėstas skruzdėlės. No I don't mean kompiuterinių virusų, aš tai faktinis Gyvas skruzdės yra užkrėsti savo kompiuterį ir jame gyventi. Ji persikėlė visi iš savo nešiojamojo kompiuterio informaciją ant išorinės vairuoti. Ar yra koks nors būdas atsikratyti šių dalykų? Girdėjau, kad tai jau vyksta pastaruoju metu žmonėms. Jie vadinami Crazy aviečių skruzdėlės ar kažkas panašaus.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nekilnojamasis skruzdėlės? Gyventojai nešiojamas. Tai nauja Lol. Errm ... Get suspausto oro liniją ir suteikia jai gerą užpūsti.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aš esu girdėjusi apie kai kurių rūšių skruzdėlės buvo pritraukti Daiktai, kaip tikriems klijams, jūsų skruzdėlės norėti Čiau nustatantis kai kurių lituoti ar kažką crazy like that.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Maniau, kad kaip aviečių orapūtės senojo Londono miesto pirmojo siūlų tada perskaityti šią informaciją,
http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle3941545.ece baisu
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
![]() Mano sistema: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I dont know nei juoktis, kad arba imti ji rimta, sry jei tai rimta tema, bet i just cant nuotrauką mažai skruzdžių veikia apie mitybą elektros įranga
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
LOL!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar jūs tikrai rimta?!
|
|
|||
|
|||
|
Ne aš rimtai. Kodėl turėčiau padaryti kažką panašaus, kad iki?
|
|
|
|||
|
|||
|
įsitikinkite, kad jos veikia 24-7 ir beveik perkaitimo ir priversti juos palikti lol
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Paimkite jį į PC World ".... jie bus nužudyti nieko