![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Tā mana māsa man šodien, ka viņas dators ir inficēts ar skudru. Nē, es nedomāju datorvīruss, es domāju faktiski dzīvo, elpošana skudras ir inficētas viņas datoru un dzīvo tajā. Viņa pārcēlās visa informācija no sava klēpjdatora uz ārējo disku. Vai ir kāds veids, kā atbrīvoties no šīm lietām? Esmu dzirdējis, ka tas ir noticis pēdējā laikā cilvēkiem. Viņi aicināja crazy aveņu skudras vai kaut kas tamlīdzīgs.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Real skudru? Dzīvo klēpjdators. Tas ir jauns lol. Errm ... get saspiestā gaisa līniju un dod tai labi plīst.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Esmu dzirdējis par dažu sugu skudras ir pievilkt stuff kā dažu līmju, jūsu skudras var vēlēties ēdamais nosaka dažus lodēšanas vai kaut kas traks tāpat.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Es domāju, ka tas pavediens, piemēram, avenes ventilatora veco Londonas pilsētas sākumā, tad izlasiet to,
http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle3941545.ece scary
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nezinu vai nu smieties par to vai ņemt to nopietni, sry ja tā ir nopietna tēma, bet es tikai aprunāt attēlu maz skudras skraida ēšanas elektroiekārtas
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
LOL!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vai tu tiešām nopietni??!
|
|
|||
|
|||
|
Nē, es esmu nopietns. Kāpēc man darīt kaut ko, piemēram, ka up?
|
|
|
|||
|
|||
|
pārliecināties, tā kārtējo 24-7 un gandrīz pārkaršanu un padarīt tos atstāt lol
|
|
|
||||||||||||