![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Deci, sora mea mi-a spus astazi ca ei computerul este infectat cu furnici. Nu eu nu spun un virus, vreau sa spun reale de viaţă, respiraţie furnici au infestat calculatorul şi sunt viaţă în el. Ea a mutat toate informaţiile de la ea de laptop pe un disc extern. Există vreo metodă de a scăpa de aceste lucruri? Am auzit că se întâmplă acest lucru a fost recent la oameni. Sunt nebun numit zmeură furnici sau ceva de genul asta.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Real furnici? Condiţii de viaţă într-un laptop. Asta-i o nouă lol. Errm ... obţine o linie de aer comprimat şi dă-o bună stinge.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Am auzit de anumite specii de furnici fiind atrase de lucruri ca anumite cleiuri, furnici dumneavoastră poate dori să mâncare pe unele lipi, sau ceva de genul asta nebun.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
M-am gândit că a fost o fire ca de zmeură de săpun din Londra oraşului vechi, la prima citire, atunci acest lucru,
http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle3941545.ece înfricoşător
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box.
![]() Sistemul meu: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I dont know fie să râzi de asta sau ia-o serios, sry, dacă este un subiect serios, ci doar i cant imagine mica furnici care rulează în jurul mananca echipamente electrice
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Hohot de râs!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Eşti de fapt serios??!
|
|
|||
|
|||
|
Nu sunt grave. De ce mi-ar face ceva de genul asta?
|
|
|
|||
|
|||
|
asiguraţi-vă că sa ruleze 24-7 şi aproape supraîncălzire şi să le lăsaţi lol
|
|
|
||||||||||||