![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Так що моя сестра сказала мені сьогодні, що її комп'ютер заражений з мурахами. Ні, я не маю на увазі комп'ютерний вірус, я маю на увазі фактичне жити, дихати мурашки зараженому комп'ютері її і живуть в ньому. Вона переїхала вся інформація з її ноутбука на зовнішній диск. Чи є спосіб позбавитися від цих речей? Я чув, що це відбувалося недавно люди. Вони називаються шалені мурахи малини або щось подібне. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Real мурахи? Життя в ноутбуці. Це новий LOL. Errm ... одержання стисненого повітря і дати йому гарну задувати.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я чув про деяких видів мурах, що залучаються в певних речах, як клей, ваші мурашки можете чау вниз за деякими пайки або щось божевільна так.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думала, що це пряжа, як малина повітродувки старого міста Лондон у першому потім прочитати цей текст, http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle3941545.ece Scary
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не знаю ні сміятися чи що вважати серйозним, SRY якщо це серйозне питання, але я просто ходяче малюнок маленькі мурашки бігали живлення електрообладнання
| |||
| |||
| Цитата:
LOL! |
|
| |||
| |||
| Ви дійсно серйозне?! Або просто потягнувши наших ніг ..? У будь-якому разі! |
|
| |||
| |||
| Ні, я серйозно говорю. Навіщо мені робити щось подібне Up? |
|
| |||
| |||
| Переконайтеся, що його роботи 24-7 і майже перегріву і змусити їх залишити LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Візьміть його в комп'ютер світ .... вони будуть вбивати нічого