μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

CRT Οθόνες - Πώς ζούμε μαζί τους;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Οκτώβρη 2006, 13:09
Μέλος Ομάδα

Ήμουν με τον καθορισμό nieces μηχανή μου σήμερα - ήταν μάλλον θάλασσα μετά πήγε σε μια «εγκατάσταση πάντα ότι ποτέ μέχρι αορ" Spree.

Έχει μια οθόνη CRT. Θυμάμαι όταν το έδωσε για να το, ήταν μια καλή παρακολούθηση, αλλά τώρα δεν ξέρω πώς κάποιος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η μία ποτέ! Είναι 70Hz ρυθμό ανανέωσης, αλλά μπορείτε να δείτε την τρεμοσβήματος, και παρόλο που υποτίθεται ότι θα "κολακεύει, squarer σωλήνα" μπορείτε να δείτε την καμπύλη ...

Νομίζω ότι θα πάρουμε TFT ως χριστουγεννιάτικο δώρο .....
Old 5 Δεκεμβρίου, 2006, 13:50
Μέλος Ομάδα

Τα υπέρ της είναι μια φθηνή TFT χρησιμοποιούν το ένα τρίτο της ισχύος των CRT, δεν διάλειμμα θρανία και δεν emitions ακτινοβολία και δεν έχετε πονοκεφάλους αυτό είναι επειδή ένα pixel ανανεώνει μόνο όταν χρειάζεται και όχι για το σύνολο της παρτίδας που ανανεώνονται . A 60 hrtz οθόνη έχει πολύ λιγότερο από το ένα 85hrtz τρεμοσβήματος CRT. Cons με φθηνή από αυτούς είναι αργή ανταπόκριση pixel αλλάζουν χρώμα πολύ αργή και κακή οπτική γωνία, ώστε το χρώμα αλλάζει όπως κινείστε το κεφάλι σας. Επίσης TFTS φθηνό δεν μπορεί να αποδείξει ένα πολύ ευρύ φάσμα χρωμάτων ήχο σε σύγκριση με ένα CRT.

Για επαγγελματικό σχεδιασμό, την τέχνη ή δοκιμάστε μια φωτογραφική εργασία Formac gallery TFT τους τέλεια δεν σημασία τι κάθε σχεδιαστής θα σας πω τη στιγμή που βγήκε, ήταν τα μόνα TFT προβλέπεται να ταιριάζει με μια επαγγελματική οθόνη CRT.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.