![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sam bio popravljajući moj stroj nieces danas - to je bio prilično messed up nakon što ona ode na 'instalirati sve što ikad pops gore' veselje. Ona je CRT monitora. Sjećam se kad smo joj ga je dao, to je bio dobar monitor, ali sada ja ne znam kako itko ikada mogli koristiti jedan! To čini stopu osvježavanja 70Hz, ali još uvijek možete vidjeti treptaj, i iako je to trebala biti "laskati, squarer cijev" možete vidjeti u zavoju ... Mislim da će ona biti uzimajući TFT kao božićne sadašnjosti ..... |
|
| |||
| |||
| Profesionalac od jeftinih TFT oni koriste trećina snagom od CRT, ne razbiti pultova i ne emitions zračenja i vi dobili nikakve glavobolje, jer je ovo samo jedan piksel osvježava kada ga treba, a ne cijeli mnogo se osvježivao . A 60 hrtz ekran ima daleko manje nego treptaj 85hrtz CRT. Cons s jeftini su spori odziv piksela oni promijenili boju prespor i loš kut gledanja tako mijenja boju kako pomičete glavu. Također jeftina TFTs ne može pokazati vrlo širok spektar boja tona u odnosu na CRT. Za profesionalni design, art fotografije ili pokušajte s radom Formac galerija TFT njihov savršen bez obzira na bilo koji dizajner će vam na vrijeme izašao im je jedino da se podudaraju TFT profesionalni CRT monitora. |