![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ott voltam én rögzítő unokahúga gép ma - ez is inkább csak hírnök után elment egy "telepíteni mindent, ami valaha POP up" Spree. Van egy CRT monitor. Emlékszem, amikor átadta neki, ez egy jó monitor, de most nem tudom, hogyan lehetne valaha bárki használhatja! Teszi 70Hz frissítés, de továbbra is a vibrálást, és bár ez volt a "laposabb, squarer cső" láthatja a görbe ... Azt hiszem lesz majd az TFT mint a karácsonyi ajándékot ..... |
|
| |||
| |||
| A profik egy olcsó TFT azok felhasználását a harmadik a hatalom a CRT, nem bontják Deskek és sugárzás emitions és te nem fejfájás ez azért van, mert egy pixel csak frissül, ha kell, nem pedig az egész tételt felfrissültek . A 60 hrtz képernyő jóval kisebb, mint a villódzásmentes 85hrtz CRT. Cons olcsó is lassú pixel választ módosítása színe is lassú, és egy rossz nézési szöget, így a színváltozások ahogy mozgatni a fejemet. Szintén olcsó TFTs nem mutatnak nagyon sokféle színes dallamok képest egy CRT. A szakmai tervezés, a művészet vagy fényképezés munkáját próbálja a Formac gallery TFT tökéletes nem számít, mit fog mondani tervezője, amikor jött ki azt az egyetlen TFT egyeznek meg, hogy egy professzionális CRT monitor. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Három Monitorok | bdadavies | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | November 17, 2009 17:03 |
| 3 Monitorok Segítség | YRTNEG | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 23. január 2009 13:57 |
| Melyek a legjobb monitorok | Buchanan | Grafikus kártyák és monitorok | 22 | 20. április 2008 20:13 |
| Két monitor segíteni? | KanoakaVirus | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 29. március 2008 16:58 |
| Két monitor egy számítógépen. Lehetséges ez? | marcusallon | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 23. március 2007 04:06 |
| Téma eszközök | |
| |