![]() |
|
| |||
| |||
| אני תיקנה את מכונת nieces היום - זה היה די messed up אחרי שהיא נסעה על 'התקן כל פעם את אבא' בלוי. יש לה צג crt. אני זוכר כאשר נתנו לה אותו, זה היה טוב לפקח, אבל עכשיו אני לא יודע איך מישהו יכול להשתמש פעם אחת! זה מזכיר 70Hz קצב הרענון, אך עדיין ניתן לראות את זיק, ועל אף שזה אמור להיות 'להחמיא, שפופרת squarer' אתה יכול לראות את עקומת ... אני חושב שהיא תהיה מקבל TFT בתור חג המולד הנוכחי ..... |
|
| |||
| |||
| The Pros של זול TFT הם להשתמש השלישי של הכוח של crt, אין לשבור desks ולא קרינה emitions ואתה לא מקבל כאבי ראש זה משום פיקסל כשזה רק מרענן ולא צריך הרבה שכל להיות מרוענן . א 60 hrtz המסך להבהב יש הרבה פחות מאשר 85hrtz crt. Cons עם אלה הם זולים תגובה איטי פיקסל שינוי צבע הם איטיים מדי או רע כל כך את זווית צפייה צבע שינויים תוך כדי להזיז את הראש. גם לא זול TFTs יכול להציג מגוון רחב מאוד של צבע צליל בהשוואה ל crt. לקבלת מקצועי עיצוב, אומנות או צילום העבודה לנסות Formac גלריה TFT שלהם מושלם לא משנה מה כל מעצב יראו בזמן שהם יצאו הם היו רק כדי לצאת TFT התאמה מקצועית crt המסך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שלושה צגים | bdadavies | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 17 נובמבר 2009 17:03 |
| 3 מוניטורים עזרה | YRTNEG | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 23 ינואר 2009 13:57 |
| מה הכי טוב צגים | buchanan | כרטיסי מסך & Monitors | 22 | ה -20 לאפריל 2008 20:13 |
| שני צגים עזרה? | KanoakaVirus | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 29 מרץ 2008 16:58 |
| שני צגים על מחשב אחד. האם זה אפשרי? | marcusallon | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 23 מרץ 2007 04:06 |
| שרשרת כלים | |
| |