mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

CRT monitoriai - Kaip mes gyvename su jais?

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 21, 2006, 13:09
Narys

Buvau nustatymo Mano dukterėčios aparatas šiandien - tai buvo gana messed up, kai ji nuvyko į "Install viską, kad kada nors pasirodo" Spree.

Ji CRT monitorius. Aš atsimenu, kai mes jį davė jai tai buvo gera stebėti, bet dabar aš nežinau, kaip kas nors kada nors galėtų naudoti vieną! Jis 70Hz atnaujinimo dažnį, bet vis dar galite pamatyti mirgėjimas, ir nors ji turėjo būti "laižytis, Kvadratas vamzdžio", galite pamatyti kreive ...

Manau, ji bus gauti, kaip kalėdinė dovana ..... TFT
Old Gruodis 5, 2006, 13:50
Narys

Nuo pigaus TFT profesionalai jie naudoti apie CRT galia trečią, Don't Break stalai ir jokios radiacijos emitions ir gausite ne galvos skausmą, tai yra, nes px tik atgaivina, kai jam reikia, o ne visa partija yra atnaujinama . 60 hrtz ekranas turi kiek mažiau nei mirgėjimas 85hrtz CRT. Cons pigia jų yra lėta pikselio reakcija jos keičia spalvą pernelyg lėtai ir blogai matymo kampo, kad spalvos pokyčiai, kaip perkelti savo galvos. Pat pigūs ASRS negali parodyti labai platų spalvų tonas, lyginant su CRT.

Dėl profesinės dizaino, meno ir fotografijų darbų pabandyti Formac galerija TFT savo idealus, nesvarbu koks nors dizaineris pasakys tuo metu, kai jie išėjo iš jos buvo tik iš rungtynių su TFT profesinės CRT monitorius.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.