![]() |
|
| |||
| |||
| Es biju nosaka manu nieces mašīna šodien - tas bija diezgan messed up pēc viņa devās uz "uzstādīt visu, kas kādreiz pops up 'jautrība. Viņa ir CRT monitors. Es atceros, kad mēs tai deva viņai, tas bija labs monitoru, bet tagad es nezinu, kā kāds varētu kādreiz izmantot vienu! Tas 70Hz refresh rate, bet jūs joprojām varat redzēt mirgot, un pat ja tā bija jābūt "vienotākas, squarer caurule" jūs varat apskatīt līkne ... Es domāju, ka viņa būs iegūt TFT kā Ziemassvētku dāvana ..... |
|
| |||
| |||
| Par lētu TFT plusi ir tie izmanto trešo daļu jaudas CRT, nav pauze desks un ne radiācijas emitions un jums nav galvassāpes tas ir tāpēc, ka pikseļu tikai atsvaidzinās, ja tas nepieciešams, nevis visu partiju atsvaidzināts . 60 hrtz ekrāna ir daudz mazāk mirgoņa nekā 85hrtz CRT. Cons ar lētu tiem lēni pikseļa reakcijas tās maina krāsu pārāk lēns un slikts skata leņķi tā krāsa mainās, kā jūs pārvietot savu galvu. Arī lēti TFTS nevar uzrādīt ļoti plašu krāsu tonis, salīdzinot ar CRT. Profesionālās dizains, māksla vai fotogrāfija darbu mēģiniet Formac galerija TFT viņu ideāls neatkarīgi no jebkāda dizaineris jums pateiks laikā, kad tie iznāca tie bija tikai TFT, lai no spēles profesionāli CRT monitors. |
![]() |
|
| Bookmarks |