мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

ЦРТ Монитори - Како живимо с њима?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. октобар 2006, 13:09
Мембер Гроуп

Default ЦРТ Монитори - Како живимо с њима?

ЈА је фиксирање мој машина ниецес данас - то је био прилично мессед уп након што она оде на 'инсталирате све што икад попс горе' весеље.

Она је ЦРТ монитора. Сјећам се кад смо јој га је дао, то је био добар монитор, али сада ја не знам како ико икада могли да користе један! То чини стопу освежавања 70Хз, али још увек можете видети трептај, и иако је то требала бити "ласкати, скуарер цев" можете видети у кривини ...

Мислим да ће она бити узимајући ТФТ као божићне садашњости .....
Old 5. Нов 2006, 13:50
Мембер Гроуп

Default ЦРТ Монитори - Како живимо с њима?

Професионалац од јефтиних ТФТ они користе трећина снагом од ЦРТ, не разбити пултова и не емитионс зрачења и ви добили никакве главобоље, јер је ово само један пиксел освежили када га треба, а не цео много се освјеживао . А 60 хртз екран има далеко мање него трептај 85хртз ЦРТ. Цонс са јефтини су спори одзив пиксела они променили боју преспоро и лош угао гледања тако мења боју како померате главу. Такође јефтина ТФТс не може показати врло широк спектар боја тона у односу на ЦРТ.

За професионални десигн, арт фотографије или покушајте са радом Формац галерија ТФТ њихов савршен без обзира на било који дизајнер ће вам на време изашао им је једино да се подударају ТФТ професионални ЦРТ монитора.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц