![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА је фиксирање мој машина ниецес данас - то је био прилично мессед уп након што она оде на 'инсталирате све што икад попс горе' весеље. Она је ЦРТ монитора. Сјећам се кад смо јој га је дао, то је био добар монитор, али сада ја не знам како ико икада могли да користе један! То чини стопу освежавања 70Хз, али још увек можете видети трептај, и иако је то требала бити "ласкати, скуарер цев" можете видети у кривини ... Мислим да ће она бити узимајући ТФТ као божићне садашњости ..... |
|
| |||
| |||
| Професионалац од јефтиних ТФТ они користе трећина снагом од ЦРТ, не разбити пултова и не емитионс зрачења и ви добили никакве главобоље, јер је ово само један пиксел освежили када га треба, а не цео много се освјеживао . А 60 хртз екран има далеко мање него трептај 85хртз ЦРТ. Цонс са јефтини су спори одзив пиксела они променили боју преспоро и лош угао гледања тако мења боју како померате главу. Такође јефтина ТФТс не може показати врло широк спектар боја тона у односу на ЦРТ. За професионални десигн, арт фотографије или покушајте са радом Формац галерија ТФТ њихов савршен без обзира на било који дизајнер ће вам на време изашао им је једино да се подударају ТФТ професионални ЦРТ монитора. |