![]() |
|
| |||
| |||
| Bugün nieces makine tamir ediyordum - sonra o bir 'hiç bu kadar' çılgınlığı açılan her şeyi yüklemek gitti oldukça berbat oldu. O bir CRT monitör var. Ne zaman biz ona verdi hatırlayın, iyi bir monitör, ama şimdi nasıl birisi bir kullanabilirsiniz bilmiyorum oldu! Bu 70Hz yenileme hızı ancak hala ve titreme görebilirsiniz rağmen 'göklere olması gerekiyordu, squarer tüp sen eğri görebilirsiniz ... Sana bir Noel hediye ..... bir TFT almak olacağını düşündüğümüzde |
|
| |||
| |||
| Ve radyasyon emitions masasında yanlış ucuz TFT ve profesyonellere bir bir CRT ve güç, üçüncü kullanan ve çünkü bir pikselin sadece gerekiyor yeniler bu hiç başım ağrıyor yerine çok yenilenir olmak . 60 hrtz ekran 85hrtz CRT çok çok daha az titreme var. Ucuz olanlarla İnş piksel karşılık onlar çok kötü bir görüş açısı size kafa taşımak gibi renk değişiklikleri çok yavaş rengi yavaştır. Ayrıca ucuz TFTs bir CRT göre renk tonu da çok geniş gösteremiyoruz. Profesyonel tasarım için, sanat ve fotoğraf çalışma bunlar sadece bir profesyonel CRT monitör maç için TFT vardı onlar gelip zaman size bir Formac galeri TFT onların mükemmel ne olursa olsun herhangi bir tasarımcı deneyin. |
![]() |
|
| Bookmarks |