менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

ЕПТ-монітори - Як ми жили з ними?

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 жовтня 2006, 13:09
Член групи

Default ЕПТ-монітори - Як ми жили з ними?

Я була фіксація моїх племінниць машини сьогодні - це був безлад, а потім вона пішла на "Встановити все, що коли-небудь спливаюче 'Шпрее.

Вона ЕПТ-монітор. Я пам'ятаю, коли ми дали їй, це був хороший монітор, але тепер я не знаю, як можна було коли-небудь використовувати один! Це 70Hz частоту оновлення, але ви все ще можете бачити мерехтіння, і, хоча вона повинна була бути "плоскими, прямокутних труб" Ви можете побачити крива ...

Я думаю, вона буде отримувати TFT як різдвяний подарунок .....
Old 5 грудня 2006, 13:50
Член групи

Default ЕПТ-монітори - Як ми жили з ними?

Професіонали з дешевих TFT вони використовують третю силу ЕЛТ, не ламаються і не столах випромінювання emitions і ви отримаєте ніякого головного болю це тому, що піксель тільки освіжає, коли їй потрібно, а не всієї партії дорівнювала оновилася . 60 hrtz екран має набагато менше, ніж мерехтіння 85hrtz ЕЛТ. Проти дешевим з них повільний відгук пікселів вони змінюють колір занадто повільно й погано кут огляду такої зміни кольору при переході вашою головою. Також дешевий ТСК не можуть показати дуже широкий діапазон колірної тон в порівнянні з ЕЛТ.

Для професійного дизайну, мистецтва або фотографії працює, спробуйте галерея Formac TFT їх досконалим незалежно від того, що будь-який дизайнер скаже вам того часу вони вийшли вони були єдиними, TFT на виїзний матч професійних ЕПТ-монітор.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.