![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Я була фіксація моїх племінниць машини сьогодні - це був безлад, а потім вона пішла на "Встановити все, що коли-небудь спливаюче 'Шпрее.
Вона ЕПТ-монітор. Я пам'ятаю, коли ми дали їй, це був хороший монітор, але тепер я не знаю, як можна було коли-небудь використовувати один! Це 70Hz частоту оновлення, але ви все ще можете бачити мерехтіння, і, хоча вона повинна була бути "плоскими, прямокутних труб" Ви можете побачити крива ... Я думаю, вона буде отримувати TFT як різдвяний подарунок ..... |
|
|
|||
|
|||
|
Професіонали з дешевих TFT вони використовують третю силу ЕЛТ, не ламаються і не столах випромінювання emitions і ви отримаєте ніякого головного болю це тому, що піксель тільки освіжає, коли їй потрібно, а не всієї партії дорівнювала оновилася . 60 hrtz екран має набагато менше, ніж мерехтіння 85hrtz ЕЛТ. Проти дешевим з них повільний відгук пікселів вони змінюють колір занадто повільно й погано кут огляду такої зміни кольору при переході вашою головою. Також дешевий ТСК не можуть показати дуже широкий діапазон колірної тон в порівнянні з ЕЛТ.
Для професійного дизайну, мистецтва або фотографії працює, спробуйте галерея Formac TFT їх досконалим незалежно від того, що будь-який дизайнер скаже вам того часу вони вийшли вони були єдиними, TFT на виїзний матч професійних ЕПТ-монітор. |