![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, може би знаете от други форуми съм бил обмисля нов CPU, RAM и т.н. за известно време вече .. .. Но аз вече сте решили да си получа новата общо частите съм избран, са изброени по-долу, DinoPC се кандидатства за £ 803,16 изграждането тя за мен, и то кораба. Но вероятно да запаметите мускулест парче върху разходите за труд, ако не го е направил себе си .. .. И така .. Ако го бях направил колко бих могла да се спаси? И ще ви (някой) да бъдат в състояние и склонни към стъпка по стъпка кажа пълно компютърно изграждане Noob, как да го изправи? Частите са, както следва: Процесор: Intel Core 2 Quad Q9400 "" Cooler: Thermaltake Златни кълбо II MoBo: Asus P5K (Intel P35 чипсет, Crossfire) RAM: 4GB корсар DDR2 Dominator 1066mhz (4x 1GB) HD1: 750GB SATA 3GB / S HD2: 250GB SATA 3GB / S Оптично устройство: 20x DVD ± RW DL S-ATA Lightscribe (вж. по-долу, отбележете) Графика: NVIDIA GeForce 8500GT 512MB Звук: Creative X-FI Xtreme 7,1 Музика Операционна система: Microsoft Windows Vista Home Premium SP1 64-битов PSU: 580W Hiper Тип-M Тиха PCI's: 802,11 грама Безжична PCI карта Пример: DinoPC стандартните Coolmaster роялистки 3, или ако правиш сам, текущата ми Dell Inspiron 531 ЗАБЕЛЕЖКА: оптично устройство, ако не се купуват от DinoPC ще бъде LG GGW-H20L СЪЩО ЗАБЕЛЕЖКА: Ако правиш сам, не трябва да си купя един случай или по-малките 250GB твърд диск. Благодаря предварително за вашата помощ, Оли.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не е нужно да си купя един случай, но бих. Ако сте изграждане на собствени игрални шмекерия ще искат случаят с добра въздушния поток и много стая - нещо Dell имат леко липсва на.
| |||
| |||
| Неговата не за игри, просто доста highend музика, видео опит и множество задачи др Плюс I съвсем като моя 531, щях да се махна с нея? Според DinoPC, за кит Избрах 450W PSU е достатъчно, така че извит до 580W за експанзия. Im не получава Mac.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Да си получавам Mac. Compeltely сериозни мнение - ако ще се прави много музика производство / последователността / смесване / музикални задачи, тогава бих силно препоръчваме да използвате Mac. Те се използват в музикалната индустрия има причина! Ако не сте overclocking Сигурен съм, че ще се размине със случая. Просто проверете дали форма фактор на делото и mobo е същото. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, имам го на OCUK и всички (с изключение на случаите, втори твърд диск и безжична карта) става въпрос за около £ 720, но ако не OCing може да слезе под £ 700, защото няма да се нуждаят от голям охладител (отново хладилника не е включено OCUK)
| |||
| |||
| Също така, ако сградата себе си (особено за първи път) Препоръчвам looing в заземяване / Задържане лента, която свещи в 13А в стената - по-безопасно, отколкото съжалявам. |
|
| |||
| |||
| това е само за завладяващ сред нас, да, да направя една Аз също така ще имате бърз поглед за начинаещи върху изграждането на персонален компютър също. |
|
| |||
| |||
| За съжаление аз не притежават ПЪРВА - Аз взех назаем един часа, когато аз построен мина - но аз съм обмисля закупуването на един. По-добре прекарват банкнота от пет долара и да бъдат безопасни, тогава рискът убийството на сто и петдесет лири CPU. |
|
| |||
| |||
| и моя не е всъщност мое, това е на баща ми (той представлява електро акустичен инженер), така че той работи много с електронни чипове, но той реши, че повече неприятности, че е за за него, след като всички всеки чип само разходи пенса. |