menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Vlastní PC, nikdy udělat předtím, potřebujeme pomoc.

Reply

Thread Nástroje
Old 5. října 2008, 14:00
Dárce Skupina

Default Vlastní PC, nikdy udělat předtím, potřebujeme pomoc.

Ok, můžete znát z jiných fórech jsem se s ohledem na nový procesor, paměti, atd. za chvíli hned ..

.. Ale teď jsem se rozhodl právě získat zcela novou částí jsem vybrán, jsou uvedeny níže, DinoPC se s dotazem na 803,16 liber na vybudování to pro mě, a to loď.

Ale podle všeho jsem mohl uložit robustní skýva na mzdové náklady, pokud jsem to udělal já ..

.. Takže ..

Pokud jsem si, kolik bych mohla ušetřit?
A že by vás (někoho) je schopen a ochoten krok-za-krokem říct kompletní počítač-budova-Noob, jak nastavit to?

Částí, jsou následující:
CPU: Intel Core 2 Quad Q9400
"" Chladič: Thermaltake Golden Orb II
MoBo: Asus P5K (čipset Intel P35, Crossfire)
RAM: 4 GB Corsair DDR2 1066MHz vládce (4x 1GB)
HD1: 750gb SATA 3Gb / s
HD2: 250gigabajt SATA 3Gb / s
Optická mechanika: 20x DVD ± RW DL S-ATA LightScribe (viz poznámka níže)
Grafika: NVIDIA GeForce 8500GT 512mb
Zvuk: Creative X-Fi Xtreme 7.1 Hudba
PSU: 580W Hiper Typ-M Tichý
PCI to: Wireless 802.11g PCI karta

Věc: DinoPC standardní Coolmaster Cavalier 3, nebo pokud se dělá sám, moje současné Dell Inspiron 531

POZNÁMKA: optický disk, ne-li nákup z DinoPC by LG GGW-H20L

Také si uvědomte: když dělám sám, i nemusíte kupovat věci nebo menší 250gigabajt pevný disk.

Děkuji předem za vaši pomoc, Ollie.
Old 5. října 2008, 14:13
Dárce Skupina

Nemusíte kupovat věci, ale já bych. Pokud jste vybudování vlastní hra zmanipulovat budete chtít případ s dobrým prouděním vzduchu a spoustu pokoj - něco Dell mít lehké chybí dne.

Také možná zváží větší PSU. To umožní rozšíření.

NEBO - Získat mac: D

Můj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základní deska:
MSI P6N SLI V2
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & Toughpower 750W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Bezdrátové
Monitor (s):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operační systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 5. října 2008, 14:23
Dárce Skupina

Jeho ne pro hraní her, jen docela highend hudbu, video zkušeností a multi-funkcí apod.

Plus jsem docela rád moje 531 by mi to prošlo?

Podle DinoPC pro kit jsem zvolil 450W PSU bylo dost, tak jsem cranked až 580W pro expanzi.

Im Nedostávám macintoshí.
Old 5. října 2008, 14:25
Dárce Skupina

Ano získáváte mac.

Compeltely závažné připomínky - pokud budete dělat hodně muziky výroba / Sekvencování / míchání / hudební úkoly pak bych rozhodně doporučit použití mac. Jedná se o použití v hudebním průmyslu za důvod!

Pokud si nejste přetaktování jsem si jistý, že bude mít úspěch ve věci. Stačí zkontrolovat, zda forma faktor případě mobo a je to stejné.
Old 5. října 2008, 14:28
Dárce Skupina

Ok, mám to na OCUK a vše (s výjimkou případu, druhý HDD a bezdrátové kartě), že přijde asi na 720 liber, ale pokud vám není OCing to může jít pod 700 liber, protože nebudete potřebovat velký chladič (opět chladič není na OCUK)

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 5. října 2008, 15:03
Dárce Skupina

Také v případě budov sami (zejména poprvé) doporučuji looing do Uzemňovací / Uzemnění popruh, který do 13A zásuvky ve zdi - lepší než bezpečné líto.
Old 5. října 2008, 15:08
Dárce Skupina

to je pouze pro obsedantně mezi námi, ano, já mít jeden Budu mít také Quick hledat návod na sestavení PC taky.
Old 5. října 2008, 15:09
Dárce Skupina

Bohužel nemám vlastní jedno - I vypůjčovány jedno, když jsem postaven dolu - ale já jsem zvažuje nákup jednoho. Lepší strávit pětidolarovka a být v bezpečí, pak riziko zabití sto padesát liber CPU.
Old 5. října 2008, 15:11
Dárce Skupina

i dolu není skutečně můj, je to můj táta to (mu to akustické elektro inženýr) tak funguje poměrně hodně s elektronickými čipy, i když se rozhodli, že je to větší potíže, že je to pro pro něho, koneckonců každý čip pouze náklady pence.
Old 5. října 2008, 15:15
Dárce Skupina

Ollie zkuste užívat si prostřednictvím tyto stránky Vypadá to jako dobrý tutorial od samého základy PC budovy.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Vlastní vyhledávání pest79456 Web Design, hosting & SEO 1 11. července 2009 13:31
Ideální teplota pro Vlastním PC? Theresonly1 Obecné Hardware Chat 6 5. července 2009 14:33
Nové Vlastní PC, pomoc potřeba = D deldrice Obecné Hardware Chat 41 21. Září 2008 16:28
Moje nové vlastní plošinu. Eltocliousus Obecné Hardware Chat 9 17. Únor 2008 01:24
Můj první vlastní plošinu. Eltocliousus Obecné Hardware Chat 30 15. únor 2008 01:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.