![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, ti svibanj znam iz drugih foruma sam s obzirom na nove CPU, RAM, itd, dok za sada .. .. Ali sam sad odlučila da upravo dobili novu sveukupno dijelovi sam odabrao su navedeni u nastavku, DinoPC su tražeći £ 803,16 izgraditi ga za mene, a brod je. Ali vjerojatno sam mogao spremiti moćan komad o radnim troškovima, ako sam ja to .. .. Pa .. Ako sam koliko mi je vjerojatno da će se spasiti? I da li bi (bilo tko) biti u mogućnosti i voljni korak-po-korak reći kompletne računalne-building-noob, kako da ga uspravi? Dijelovi su kako slijedi: Procesor: Intel Core 2 Quad Q9400 "" Buvara: Thermaltake Golden sfera II MoBo: Asus P5K (Intel P35 chipset, unakrsna vatra) RAM: 4GB gusar DDR2 1066mhz Dominator (4x 1GB) HD1: 750GB SATA 3GB / S HD2: 250GB SATA 3GB / S Optički pogon: 20x DVD ± RW DL Lightscribe S-ATA (vidi dolje napomenu) Grafika: NVIDIA GeForce 8500GT 512MB Zvuk: Creative X-FI Xtreme Music 7,1 OS: Microsoft Windows Vista Home Premium SP1 64-bit PSU: Hiper 580W Type-M Nečujni PCI-a: Wireless 802.11g PCI kartice Case: DinoPC standardni Coolmaster Cavalier 3, ili ako radiš sebi, moje trenutne Dell Inspiron 531 NAPOMENA: optički pogon ako ne kupuju od DinoPC bi LG GGW-H20L TAKOĐER NAPOMENA: ako radiš sebi, i ne trebate kupiti slučaja ili manjim 250GB hard disk. Hvala unaprijed na pomoći, Ollie.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne morate kupiti predmet ali bih. Ako ste zgrade prilagođeni gaming katarka ćete želite slučaju dobar protok zraka i sa puno soba - nešto Dell su blagi i manjka.
| |||
| |||
| Njegova nije za gaming, samo dosta highend glazbu, video doživljaj i multi-zadatkom itd. Plus sam prilično kao moj 531, bio sam izaći na kraj s njom? Prema DinoPC, za komplet sam izabrao 450W PSU je dosta, pa sam koljenast upto 580W za ekspanziju. Im ne uzimajući mac.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Da ste uzimajući mac. Compeltely ozbiljan komentar - ako ćete biti događaj puno glazbena produkcija / redoslijedni / miješanje / glazba zadatke onda bih snažno preporučamo koristite Mac. Oni su koristili u glazbene industrije za razlog! Ako niste overclocking Siguran sam da ćete se izvući slučaj. Dovoljno je da provjerite obrazac faktor slučaj i mobo je isti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, dobio sam ga na OCUK i svi (izuzev slučaja, drugi HDD i bežičnu karticu) dođe do oko £ 720, ali ako ne OCing može sići ispod 700 £ jer vam neće trebati veliki hladnjak (opet u hladnjak nije uključen OCUK)
| |||
| |||
| Isto tako, ako zgrada sebe (pogotovo za prvi put) preporučujem looing u uzemljenje / uzemljenje remen koji utikači u 13a u zidu - sigurno bolje nego žao. |
|
| |||
| |||
| to je samo za opsesivan među nama, da, JA dont imati jedan Ja ću također imaju Brzo tražiti tutorial na izgradnju PC previše. |
|
| |||
| |||
| Nažalost ja ne posjedujete jedan - Ja posuđene jednom kad sam sagradio moja - ali sam s obzirom kupujete jedan. Bolje provesti novčanica od pet funti i biti siguran, a zatim jedan rizik ubijajući stotine i pedeset funta CPU. |
|
| |||
| |||
| dobro moje zapravo nije moj, to je moj tata je (on je inženjer elektro akustična), pa on radi jako puno elektroničkih s čipovima, iako je on odlučio da je više nevolja da je za njim, nakon što sve svaki čip samo troškove denara. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Custom Search | pest79456 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 11. srpnja 2009 13:31 |
| Idealna temperatura za Custom PC? | Theresonly1 | General Hardware Chat | 6 | 5. srpnja 2009 14:33 |
| Novi Custom PC, neki pomoć potrebna = D | deldrice | General Hardware Chat | 41 | 21. Ruj 2008 16:28 |
| Moj novi korisnički snast. | Eltocliousus | General Hardware Chat | 9 | 17. veljača 2008 01:24 |
| Moj prvi custom snast. | Eltocliousus | General Hardware Chat | 30 | 15. veljača 2008 01:57 |
| Thread Tools | |
| |