![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok, akkor tudom, más fórumokon voltam véve az új CPU, memória, stb egy darabig most .. .. De én most úgy döntött, hogy csak egy új, teljes egészében a részeket, amit kiválasztott a felsorolt DinoPC vannak kérve 803,16 £, hogy ez nekem, és a hajó meg. De feltehetően tudok menteni egy izmos darab a munkaerő-költségeket, ha én magam .. Szóval .. .. Ha igen, mennyi lenne valószínűleg menteni? És ugye (bárki) képes és hajlandó lépésről-lépésre mondani egy teljes számítógép-építő-noob, hogyan állítsa ki? Az alkatrészek a következők: CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 "" Cooler: Thermaltake Golden Orb II MoBo: Asus P5K (Intel P35 lapkakészlet, Crossfire) RAM: 4 GB Corsair DDR2 1066MHz Dominator (4x 1GB) Hd1: 750GB SATA 3Gb / S Hd2: 250GB SATA 3Gb / S Optikai meghajtó: 20x DVD ± RW DL S-ATA Lightscribe (lásd az alábbi megjegyzést) Grafika: NVIDIA GeForce 8500GT 512MB Hang: Creative X-Fi Xtreme Music 7,1 OS: Microsoft Windows Vista Home Premium SP1 64-bit PSU: 580W hiper-M típusú Silent PCI's: 802.11g Wireless PCI kártya Case: DinoPC szabványos Coolmaster Cavalier 3, vagy ha ezt magamban, a jelenlegi Dell Inspiron 531 MEGJEGYZÉS: ha az optikai meghajtó nem vásárlást DinoPC lenne az LG GGW-H20L Szintén fontos megjegyezni: ha ezt én magam, nem kell vásárolni esetben vagy a kisebb 250GB merevlemezt. Köszönöm előre a segítséget, Ollie.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem kell vásárolni, de ez ügyben. Ha az épület egyedi játékélményt fúrótoronyhoz most akar esetben jó levegő és sok terem - valami Dell egy kissé hiányzik az.
| |||
| |||
| A játékokhoz nem, csak elég highEnd zene, videó tapasztalattal és több feladat ellátására, stb Ráadásul nagyon jól, mint én 531, hogy jutok el vele? A DinoPC, a kit választottam 450W tápegység volt elég, úgyhogy fogantyús upto 580W kiterjesztésére. Im nem tudnak Mac.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Igen ön szerzés egy Mac. Compeltely súlyos comment - ha lesz csinál sok zene termelés / szekvenálás / keverés / zene feladatokat akkor is erősen ajánlott Mackel. Ezek segítségével a zenei ipar okból! Ha nem overclocking Biztos vagyok benne, akkor megússza az ügyet. Csak ellenőrzi, hogy a forma tényező az ügyet mobo is megegyezik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, megvan a OCUK és az összes (kivéve az esetben, második HDD, és a vezeték nélküli kártya) van szó, hogy kb 720, de ha nem is megy OCing lent £ 700, mert akkor nem kell nagy hűvösebb (again a hűtő nincs OCUK)
| |||
| |||
| Akkor is, ha magad épület (főleg az első alkalommal) ajánlom looing egy Földelésvédelem / Földelő hevederre plugs egy 13A a falra - jobb, mint megijedni. |
|
| |||
| |||
| hogy csak a mániákus közöttünk, igen, én egy Én is gyors keresni egy tutorial kiépítése a számítógép is. |
|
| |||
| |||
| Sajnos nem egy saját - Én egy kölcsönvett mikor épült az enyém - de figyelembe véve, az egyik vásárló. Jobb költeni egy ötöst, és biztonságos, akkor a kockázat elejtésre egy százötven fontért CPU. |
|
| |||
| |||
| mind az enyém valójában nem az enyém, az apám (ő egy elektro-akusztikus mérnök) úgy dolgozik elég sok elektronikus chipek, bár úgy döntött, hogy több baj, hogy ez a számára, miután minden egyes chip csak a költségek penny. |
|
| |||
| |||
| Ollie megpróbál egy átnéz Ezen az oldalon úgy néz ki mint egy jó tutorial az alapjait PC épületben. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Custom Search | pest79456 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 11. július 2009 13:31 |
| Ideális hőmérséklet a rendelésre Pc? | Theresonly1 | Általános fémáru Chat | 6 | 5. július 2009 14:33 |
| Új Custom PC, egy kis segítség szükséges = D | deldrice | Általános fémáru Chat | 41 | 21. Szeptember 2008 16:28 |
| Az új szokás fúrótoronyhoz. | Eltocliousus | Általános fémáru Chat | 9 | 17. február 2008 01:24 |
| Az első egyéni viselet. | Eltocliousus | Általános fémáru Chat | 30 | 15. február 2008 01:57 |
| Téma eszközök | |
| |