![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| בסדר, אתה ודאי יודע משאר הפורומים אני כבר שוקל חדש מעבד, זיכרון RAM, וכו לזמן עכשיו .. .. אבל עכשיו אני כבר החליטו פשוט חדשה לחלוטין חלקי ביצעתי שנבחר להלן, DinoPC הם מבקשים £ 803.16 לבנות את זה בשבילי, ואת זה הספינה. אבל ככל הנראה אני יכול לשמור על נתח בעל גוף עבודה עלויות אם אני עשיתי את זה בעצמי .. .. אז .. אם עשיתי כמה הייתי סביר להציל? ומה הייתם (כל אחד) יכולים להיות מוכן ו שלב אחר שלב ספר להשלים בניית מחשב-noob, איך להגדיר את זה? החלקים הם כדלקמן: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 "" Cooler: Thermaltake גלגל הזהב השנייה MoBo: ASUS P5K (P35 אינטל שבבים, צולבת) זיכרון RAM: 4GB Corsair DDR2 1066mhz Dominator (4x 1GB) HD1: 750GB SATA 3GB / S HD2: 250GB SATA 3GB / S כונן אופטי: 20x DVD ± RW DL S-ATA Lightscribe (ראה להלן הערה) גרפיקה: NVIDIA GeForce 8500GT 512MB סאונד: Creative X-Fi Xtreme 7.1 מוזיקה מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Home Premium SP1 64-bit PSU: 580W Hiper Type-M שותק PCI של: כרטיס PCI אלחוטי 802.11g המקרה: DinoPC הרגילה של Coolmaster אביר 3, או אם עושה את עצמי, שלי הנוכחי של Dell Inspiron 531 שים לב: אם כונן אופטי לא קונה מ DinoPC תהיה LG GGW-H20L גם שים לב: אם עושה את עצמי, אני לא צריך לקנות תיק קטן יותר או כונן קשיח 250GB. תודה מראש על העזרה שלך, אולי.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה לא צריך לקנות תיק אבל הייתי. אם אתה הבניין מותאם המשחקים חבל שאתה הולך עם תיק רוצה airflow טוב והרבה חדר - יש משהו של Dell קלה של רדעיהב.
| |||
| |||
| זה לא בשביל משחקים, פשוט למדי highend מוזיקה, וידאו ניסיון רב ו-tasking וכו ' בנוסף, אני ממש אוהבת את 531, האם אני מקבל מזה? לדברי DinoPC, עבור ערכת בחרתי 450W PSU היה מספיק, אז אני cranked upto 580W עבור ההרחבה. IM לא מקבל Mac.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| כן אתה מקבל את Mac. Compeltely תגובה רצינית - אם אתה הולך לעשות הרבה מוזיקה ייצור / סידור / ערבוב / מוסיקה משימות אז הייתי ממליץ בחום באמצעות Mac. הם משתמשים של תעשיית המוסיקה מסיבה! אם אתה לא overclocking אני בטוח שאתה תקבל ממני את התיק. כל שעליך לעשות הוא לבדוק את הטופס כי גורם של המקרה ואת mobo זהה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בסדר, יש לי את זה וכל OCUK (למעט מקרה, HDD השני ואת הכרטיס האלחוטי) מדובר בערך 720 £, אבל אם אתה לא OCing זה יכול לרדת למטה £ 700 כי אתה לא צריך מקרר גדול (שוב מצנן את אינו על OCUK)
| |||
| |||
| גם אם בונים את עצמך (במיוחד בפעם הראשונה) אני ממליץ looing לתוך הארקה / הארקה תרסית אשר plugs לתוך קיר 13A ב - טוב יותר בטוח מאשר מצטער. |
|
| |||
| |||
| זה רק עבור אובססיבי בינינו, כן, יש לי אחד אני יהיה גם מהיר לחפש הדרכה על בניית מחשב מדי. |
|
| |||
| |||
| לצערי אני לא הבעלים של אחד - אחד, כאשר אני מושאל אני בנוי שלי - אבל אני שוקל לרכוש אחד. עדיף להשקיע את חמישיה ולהיות בטוח, אז הסיכון הריגתו של מאה וחמישים לירה CPU. |
|
| |||
| |||
| ובכן שלי היא לא באמת שלי, זה של אבא שלי (הוא מהנדס של אלקטרו אקוסטי), כך שהוא עובד די הרבה עם צ 'יפס אלקטרונית, אם כי הוא החליט שזה יותר בעיות, כי זה עבור בשבילו, אחרי הכל כל שבב רק עולה פרוטה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חיפוש מותאם אישית | pest79456 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | 11th יולי 2009 13:31 |
| טמפרטורת אידיאלית עבור מחשב מותאם אישית? | Theresonly1 | כללי חומרה צ 'אט | 6 | ה -5 בחודש יולי 2009 14:33 |
| מחשב חדש מותאם אישית, קצת עזרה הצורך D = | deldrice | כללי חומרה צ 'אט | 41 | 21 ספטמבר 2008 16:28 |
| אזור מותאם אישית ציוד חדש. | Eltocliousus | כללי חומרה צ 'אט | 9 | -17 פברואר 2008 01:24 |
| הראשון שלי מותאמת אישית חבל. | Eltocliousus | כללי חומרה צ 'אט | 30 | ה -15 בחודש פברואר 2008 01:57 |
| שרשרת כלים | |
| |