![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, varat uzzināt no citiem forumiem, es esmu apsver jaunu CPU, RAM, u.tml, bet tagad .. .. Bet es esmu tagad nolēmis tikai iegūt jaunu pavisam daļas esmu izvēlējies, ir uzskaitīti zemāk, DinoPC prasām 803,16 £ to veidot man un kuģa to. Bet iespējams es varētu ietaupīt dūšīgs rieciens darbaspēka izmaksas, ja man bija tas pats .. .. So .. Ja es to, cik daudz man varētu glābt? Un tu (kāds) ir spējīgi un vēlas, lai soli pa solim pastāstīt pilnīgs datoru ēku noob, kā noteikt to izveidot? Daļām ir šādi: CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 "Cooler: Thermaltake Golden Orb II MOBO: Asus P5K (Intel P35 Chipset, Crossfire) RAM: 4GB Corsair DDR2 1066MHz Dominator (4x 1GB) HD1: 750GB SATA 3GB / S HD2: 250GB SATA 3GB / S Optical Drive: 20x DVD ± RW DL S-ATA Lightscribe (skat. zemāk piezīmi) Grafika: NVIDIA GeForce 8500GT 512MB Skaņa: Creative X-FI Xtreme 7,1 Music OS: Microsoft Windows Vista Home Premium SP1 64-bit PSU: 580W Hiper Type-M Silent PCI's: Wireless 802.11g PCI karte Case: DinoPC standarta Coolmaster Cavalier 3, vai, ja dara pats, mans pašreizējais Dell Inspiron 531 PIEZĪME: optisko disku, ja nepērk no DinoPC būtu LG GGW-H20L Ņemiet vērā arī to: ja dara pats, man nevajag pirkt lietu vai mazāku 250GB cietais disks. Thanks in advance for your help, Ollie.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums nav nepieciešams pirkt lietu, bet es. Ja jūs esat celtniecības pasūtījuma spēļu platformas jūs gatavojaties vēlaties lieta ar labu gaisa plūsmu un daudz istabu - kaut Dell ir nedaudz trūkst of.
| |||
| |||
| Tās nav spēļu, vienkārši diezgan highend mūzika, video pieredze un daudzuzdevumu uc Plus es gluži tāpat kā mana 531, man aizmukt ar to? Saskaņā ar DinoPC, par komplektu es izvēlējos 450W PSU bija pietiekami, lai es izliekts līdz pat 580W ekspansijai. Im nesaņem mac.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jā jūs saņemat mac. Compeltely nopietna comment - ja jūs gatavojaties to darīt daudz mūzikas ražošanas / secību / sajaukšanas mūzika uzdevumus, tad es būtu ļoti ieteicams izmantot Mac. Tās izmanto, mūzikas nozarē iemesls! Ja jūs neesat overclocking Es esmu pārliecināts, ka jums būs cauri ar lietu. Tikai pārbauda, vai forma koeficients lietu un MOBO ir tas pats. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, I got to OCUK un visiem (izņemot gadījumā, otrais HDD, un bezvadu karti) runa ir par apmēram £ 720, bet, ja jums nav OCing tā var kristies zem 700 £ jo Jums nav nepieciešams liels dzesētājs (atkal dzesētājs nav par OCUK)
| |||
| |||
| Arī tad, ja ēka sevi (it īpaši pirmo reizi), es ieteiktu looing stājas Zemējums / Zemēšanas siksna, kas iespraust 13.a sienas - labāk nodrošināties, nekā vēlāk sorry. |
|
| |||
| |||
| Tas ir tikai obsesīvi starp mums, jā, man ir viens Es arī Quick meklēt apmācība par ēku PC too. |
|
| |||
| |||
| Diemžēl man nepieder vienam - es aizņēmusies vienu, kad es būvētas mine - bet es esmu iegādi apsver vienu. Labāk pavadīt piecnieks un būt droša, tad risks nogalināšanu simt piecdesmit mārciņa sterliņu CPU. |
|
| |||
| |||
| arī manī ir faktiski nav mans, tas ir mana tēva (viņš ir elektro akustiskā inženieris), lai viņš strādā diezgan daudz ar elektronisko mikroshēmu, bet viņš nolēma, tas ir vairāk problēmas, ka tas uz viņa, galu galā katrs mikroshēmu tikai izmaksas pensiem. |
|
| |||
| |||
| Ollie mēģināt veikt neorientēties Šajā vietnē Izskatās labi pamācību no ļoti pamati PC ēkā. |
![]() |
|
| Bookmarks |