![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, być może wiesz z innych forach I've rozważa nowe CPU, pamięci RAM, itp do czasu .. .. But I've teraz postanowił prostu nową całkowicie części I wybrałem są wymienione poniżej, DinoPC się z prośbą o £ 803.16 budować go dla mnie i wyśle go. Ale prawdopodobnie będę mógł zapisać mocny chunk kosztów pracy, jeśli nie to ja .. .. Tak .. Jeśli nie, ile bym prawdopodobnie zapisać? A Pan (ktoś) być gotowi do krok po kroku powiedzieć kompletny komputer-building-noob, jak to zrobić? Części są w następujący sposób: CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 "Cooler: Thermaltake Golden Orb II Mobo: Asus P5K (Intel P35 Chipset, Crossfire) RAM: 4GB Corsair Dominator DDR2 1066MHz (4x 1GB) HD1: 750GB SATA 3 Gb / s Hd2: 250GB SATA 3 Gb / s Napęd optyczny: 20x DVD ± RW DL S-ATA LightScribe (patrz przypis) Grafika: NVIDIA GeForce 8500GT 512MB Dźwięk: Creative X-Fi Xtreme 7.1 Muzyka OS: Microsoft Windows Vista Home Premium SP1 64-bit PSU: 580W Hiper Type-M Silent PCI's: Bezprzewodowa karta PCI 802.11g Sprawa: DinoPC standardowe Coolmaster Cavalier 3, lub jeśli ten sam, mój obecny Dell Inspiron 531 UWAGA: napędu optycznego jeśli nie kupowanie od DinoPC byłoby LG GGW-H20L Także uwaga: jeśli robisz sam, i nie trzeba kupować przypadku mniejszych lub 250GB dysk twardy. Thanks in advance for your help, Ollie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie musisz kupować przypadek, ale chciałbym. Jeśli budowanie niestandardowych gier rig masz zamiar chcą przypadku dobrego powietrza i wiele pokój - Dell to coś mają niewielkie brakuje.
| |||
| |||
| Jego nie gra, po prostu całkiem Highend muzyki, wideo i wielu zadań itp. Plus I zupełnie jak mój 531, chciałem uciec z nim? Według DinoPC do zestawu Wybrałem 450W PSU było mało, więc łukowaty upto 580W ekspansji. Im nie dostaję mac.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tak otrzymujesz Mac. Compeltely poważne komentarz - jeśli będą robi dużo muzyki produkcji / sekwencjonowanie / mieszanie / music zadań następnie chciałbym gorąco polecam za pomocą mac. Są użyciu w przemyśle muzycznym z powodów! Jeśli nie jesteś overclockingu I'm sure you will get away with sprawy. Wystarczy sprawdzić, czy formularz czynnik przypadku Mobo i jest taka sama. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, mam go na OCUK i wszystkie (z wyjątkiem przypadku, drugi dysk twardy, a bezprzewodowa karta) pochodzi około £ 720, ale jeśli nie OCing może zejść poniżej £ 700, ponieważ nie będzie potrzebna wielka chłodnicy (znowu chłodnicy nie ma na OCUK)
| |||
| |||
| Również, jeśli budynek się (zwłaszcza po raz pierwszy) polecam looing do Uziemienie / Uziemienie taśmy, które zapłonowe do 13A w ścianie - lepsze niż bezpieczne przepraszam. |
|
| |||
| |||
| to tylko dla obsesyjnie pośród nas, tak, ja ma jeden I'll również szybki szukać samouczek na budowaniu PC too. |
|
| |||
| |||
| Niestety nie posiadasz jeden - I pożyczonych kiedy jeden zbudowany kopalni - ale jestem rozważa zakup jednego. Lepiej spędzić pięciofuntowy i być bezpieczne, a następnie ryzyko zabicia sto pięćdziesiąt funtów procesora. |
|
| |||
| |||
| również moja nie jest moja, it's my Dad's (on to electro acoustic inżynier) tak pracuje całkiem sporo elektroniczne chipy, choć zdecydował to więcej kłopotów, że jest to dla dla niego, po każdej chip tylko koszty pensów. |
|
| |||
| |||
| Ollie próby podejmowania się przez tej stronie wygląda jak dobre wprowadzenie od samego podstawy komputera budynku. |